Spørgsmål til vejhjælp

Hvis du overvejer en privatleasingaftale hos os, kan du tilvælge en aftale om vejhjælp, som giver dig fuld tryghed på vejen. Gennem samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Hov, er du allerede kunde hos Privatleasing.dk og mangler svar på et spørgsmål om vejhjælp ?
Så kan du med fordel gå til vores kundesektion med ofte stillede spørgsmål vi får fra vores kunder omkring vejhjælp .

Hvad omfatter vejhjælpen?

Hvis du er kunde hos Privatleasing.dk, tilbyder vi dig vejhjælp som et tillæg til din privatleasingaftale, som omfatter fritrækning, starthjælp, brændstofudbringning, døroplukning, hjulskift, transport af bil og passagerer v/driftstop og skade. I udlandet er du dækket af SOS (kaskodækning).

Er jeg dækket i udlandet?

Ja, du er dækket udlandet af SOS (kaskodækning). Har du brug for hjælp i udlandet, kan du ringe til +45 7010 5050. Hent appen ”Rødt kort” som er et servicekort med vilkårene for SOS international dækning på din kaskoforsikring samt relevante telefonnumre fra App Store eller Google Play.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.