Spørgsmål til aftale

Overvejer du privatleasing har vi fuldforståelse for, at der kan opstå mange spørgsmål. Det er vigtigt at undersøge og sætte sig ind i alle detaljer, før man binder sig til noget. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring aftalen i denne oversigt, for at give dig overblikket inden du beslutter dig.

Privatleasing.dk bruger en standardaftale, som er godkendt af FDM, så du kan føle dig tryg, når du privatleaser din nye bil.

Hov, er du allerede kunde hos Privatleasing.dk og mangler svar på et spørgsmål om aftalen?
Så kan du med fordel gå til vores kundesektion med ofte stillede spørgsmål vi får fra vores kunder omkring aftalen.

Er den månedlige ydelse fast eller variabel?

Når du privatleaser hos os, er den månedlige leasingydelse fast i hele aftaleperioden.

Hvem må benytte bilen?

Hele husstanden må benytte bilen. Desuden må bilen lejlighedsvis overlades til leasingtagers familie og omgangskreds. Det er f.eks. ok at naboen både henter og bringer dig til fest i den leasede bil.

Vi elsker kør-selv-ferie, men må bilen bruges udenfor Danmark?

Ja, bilen må benyttes uden for Danmark - dog må den ikke permanent anvendes uden for Danmarks grænser, f.eks. i forbindelse med flytning fra Danmark. Men en kør-selv ferie er fx ingen problem.

Kan man som udlænding lease en bil hos Privatleasing.dk?

Ja, hvis du har et dansk cpr-nummer og varig opholdstilladelse, så kan du sagtens lease din bil hos Privatleasing.dk.

Må bilen bruges til erhvervskørsel, når den er privatleaset?

Ja, det må den.
Faktisk har vi konceptet Privatleasing på Business Class, hvor det er muligt at få lavet en aftale der passer perfekt til dig, som gerne vil privatlease en bil, der også skal bruges på arbejde.

Må jeg ryge i en leaset bil?

Tobaksrygning i bilen er ikke tilladt. Skader på interiøret og/eller dårlig lugt i kabinen på grund af rygning, vil blive betragtet som unormal slitage. Rygning i bilen vil derfor have en økonomisk konsekvens, når du afleverer din leasingbil.

Hvad er delafgift?

Delafgift er den forholdsmæssige leasingydelse, som betales for den periode, hvor din råderet over bilen starter frem til starttidspunktet på din leasingaftale.

Eksempel: Din aftale starter pr. 1-12-2014, men bilen indregistreres og udleveres 24-11-2014. Dette vil udløse en "delafgift" på 7 dage, og dermed 7/30-dele af den månedlige leasingydelse.

Hvad koster det at køre flere km end det aftalte?

Hvis du har en aftale hos os, er prisen på en overkørt km afhængig af model, motor, km/år, periode og de tilvalgte services. Prisen fremgår altid af leasingaftalen.

Bliver jeg kompenseret, hvis jeg har kørt færre km end det aftalte?

Ja, hvis du ved aflevering af bilen har kørt færre km end det aftalte, får du penge retur. Beløbet pr. km. fremgår af leasingaftalen.

Er privatleasing altid 36 måneder og 15.000 km?

Nej, på Privatleasing.dk vil du opleve løbetid og km varierer fra bil til bil.

Nogle biler tilbydes i enten 24 eller 36 måneders periode, og i nogle tilfælde begge.

Bilerne tilbydes også med forskellige muligheder for antal km, hvor de starter fra enten 15.000 eller 20.000 km. Nogle af bilerne tilbydes så helt op til 40.000 i 5.000 km intervaller.

Du vil altid kunne tilkøbe flere kilometer via vores app ’Min Bil – leasing med overblik’, hvor du samtidigt kan indhente tilbud på forlængelse af perioden op til 12 måneder.

Kan jeg vælge ekstraudstyr til min bil?

Ja, både fabriksmonteret og eftermonteret udstyr kan tilvælges. Hvis du vælger meget ekstra udstyr, er det muligt, at du skal betale mere i førstegangsydelse, men til gengæld bliver den månedlige leasingydelse tilsvarende lavere.

Har jeg nogen risiko efter garantien på bilen udløber?

Nej, det har du ikke. Du vil som leasingtager ikke mærke, om der er fabriksgaranti på bilen eller ej, da det er Privatleasing.dk, der bærer den fulde risiko.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.