Overvejer du privatleasing og mangler svar på et spørgsmål?

Læs de ofte stillede spørgsmål vi får fra folk, der overvejer at privatlease en bil. Spørgsmålene fordeler sig i flere områder fx levering, forsikring og opsigelse. Læs svarene vi giver her.

Hov, er du allerede kunde hos Privatleasing.dk og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til vores kundesektion med ofte stillede spørgsmål vi får fra vores kunder.

Kategorier

Aftale

Det er vigtigt at undersøge og sætte sig ind i alle detaljer, før man binder sig til noget. Derfor har vi samlet de oftest stillede spørgsmål omkring aftalen i denne oversigt, for at give dig overblikket inden du beslutter dig.

Service

En privatleasingaftale hos os er altid inklusiv service. Du betaler en fast månedlig leasingydelse og skal dermed ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service.

Forsikring

Når du privatleaser en bil hos os, skal den være forsikret med minimum en ansvars- og kaskoforsikring. Du kan vælge et forsikringsselskab efter eget valg eller benytte vores forsikringspakke med flere gode fordele.

Aflevering

Når din leasingaftale udløber, skal du aflevere bilen på et af vores afleveringssteder. Få styr på spørgsmålene om aflevering af bil og ro i maven inden du indgår en leasingaftale.

Levering

Dagen hvor du får leveret din nye leasingbil er altid spændende. Ikke blot fordi du får en ny bil, men måske også fordi du har brug for bilen hurtigt? Få svar på forholdene ved levering og afhentning her.

Opsigelse

En af fordelene ved privatleasing er fleksibiliteten. Har dit behov ændret sig, siden du indgik leasingaftalen, kan du efter en periode opsige aftalen og returnere bilen.

Vejhjælp

Hvis du overvejer en privatleasingaftale hos os, kan du tilvælge en aftale om vejhjælp, som giver dig fuld tryghed på vejen. Gennem samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Glasskade

Overvejer du at lease gennem Privatleasing.dk, men er i tvivl om, hvordan fx stenslag skal håndteres? Vi samarbejder med Carglass, som giver dig en række fordele og favorable priser, når du anvender dem til reparation af glasskader.

Leasing af brugt bil

Overvejer du at lease, men har ikke behov for en helt ny bil? Når du vil have mere bil for pengene, kan du lease en brugt bil hos os - det kalder vi releasing.

Dækaftale

Når du privatleaser hos os, kan du med fordel tilvælge en dækaftale. Med en dækaftale får du en høj grad af budgetsikkerhed og slipper for at købe sommer- og vinterdæk.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.