Privatleasing.dk har testet Kia ProCeed GT

Kia ProCeed GT, årgang 2019

Frank fra Privatleasing.dk har været ude og prøvekøre en KIA ProCeed 1.6 T-GDI 204hk GT med manuelt gear.

Den perfekte familiebil

"Det første indtryk jeg fik da jeg så KIA’en første gang, var at bilen så godt ud. Den har flotte linjer, der giver associationer til Porsche Panamera. Med den friske azurblå farve med røde indlæg i vangerne, får den altså mange folk til at vende hovedet, når man triller forbi. Noget af opmærksomheden skyldes sikkert også den ret sprøde lyd fra udstødningen, der "smælder" markant, når bilen sættes i sportsmode."

Baggagerum på Kia ProCeed GT, årgang 2019

"Det var både drengerøvsagtigt og sjovt, når jeg cruisede rundt på havnefronten, men til gengæld også ulideligt ved motorvejskørsel, hvorfor den næppe vil ende i firmabilernes Top 10. Det er nok nærmere en bil, der dækker både behovet for en rummelig familiebil, samt ønske om en sportslig og dynamisk bil for den bilentusiastiske familiefar."

Et stærkt og fængende design

"At KIA kan noget med design, understreges af endnu en sejr ved Red Dot Awards, hvor de fik yderlige tre prestigefulde designpriser. Præstationen understreger den koreanske producents omdømme for førsteklasses design, der i over et årti er blevet formet af Peter Schreyer, President of Design and Chief Design Officer for KIA Motors. "

Blå Kia ProCeed GT, årgang 2019, set bagfra

"Mærket vandt sin første Red Dot design Award i 2009 med KIA Soul. Siden da har KIA fået tildelt i alt 24 Red Dot Awards for sine bildesigns, så det er helt sikkert et mærke med selvtilliden i orden, som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden. KIA ProCeed er ikke en undtagelse, hvad angår design. Der er ikke sparet på detaljerne og bilen bliver ved med at overraske."

Udstyrspakken GT med detaljer der overrasker

"På udstyrs- og sikkerhedssiden er der også et overflødighedshorn af innovation og lækkert udstyr. GT byder blandt andet på sædeindtræk i sort læder og ruskind med røde syninger og røde GT logoer på sæderne som standard. Bilen har Vognbane Assistent, der sikrer at vejbanen holdes og Smart Park Assist, der hjælper med parkeringen. Så er en parallelparkering ikke længere et sveddryppende mareridt – men ren fornøjelse."

Instrumentbræt i Kia ProCeed GT, årgang 2019

"Derudover finder du Fjernlysassistent, der altid sørger for optimal belysning og Advarselssystem, der holder øje med tværgående trafik, når man bakker ud fra eksempelvis en parkeringsbås. Den testede bil havde blandt andet panoramasoltag, navigation med Appel Carplay, Fartpilot, Keyless Open/Go samt sort himmel der var med til at skabe en intim og sportslig stemning. Alt i alt en fornøjelse!"

Fritlagt hvid Kia ProCeed GT, årgang 2019

Privatleasing.dk tilbyder

Vores rådgivere ved noget om biler og deler gerne ud af deres erfaringer og gode råd, hvis det kan hjælpe dig, til at vælge den helt rigtige bil efter dit behov. Hvilke behov vil du gerne have opfyldt i din næste bil? – tag os med på råd! Vi kan hjælpe og har den nyeste ekspertviden indenfor området, så du kan tage de rigtige valg.

Se vores kampagnerKontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere