Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Mand og kvinde i bil smiler til hinanden

Derfor skal du privatlease


Af Kaya Strusshamn Berntsen, Privatleasing.dk


"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel og skaber det overskuelige overblik, der kan være brug for i en beslutningsproces, hvor mulighederne er mange. Læs med hvis du overvejer at lease din næste bil, men er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige at gøre for dig.

 

Ingen bekymringer om værditab

Du slipper for at bekymre dig om værditab på bilen, da du ikke skal ud og sælge den efter endt leasingperiode – men i stedet kan du fokusere på at nyde din nye lækre bil. Efter endt leasingperiode skal du blot aflevere bilen tilbage. Har du passet godt på bilen og kun kørt det antal kilometer, aftalen indeholder, skal du som regel ikke forholde dig til mere.

Dette vil du blive informeret om, når bilen har været til gennemgang. Har du for eksempel kørt for mange kilometer, eller har bilen fået skader i perioden, så vil du modtage en regning for det.

 

Skift bilen oftere og efter behov

Når du privatleaser skifter du typisk bilen hvert tredje år. Derfor er leasing godt for dig, der ofte forelsker sig i den nyeste model og generelt elsker duften af ny bil. Typisk privatleaser man i 36 måneder – derefter kan du lease en ny og på den måde altid være godt kørende i den nyeste model.

Herudover er leasing også godt for dig, der ønsker større frihed, når behovene ændrer sig. Måske har du været vant til en mindre by-bil, men får på grund af jobskifte brug for at pendle og køre langt mellem arbejde og hjem?

Læs om Pendlerleasing, hvis du pendler ofte.

Eller måske har du de sidste tre år kørt i den store familiebil og kan i stedet nøjes med en mindre, fordi barnevognen ikke længere skal have plads i bagagerummet? Eller er der tvillinger på vej, og du kan med sikkerhed sige, at der er behov for en større bil næste gang.

Læs om Familieleasing, hvis du har brug for en ny familiebil.

Friheden og fleksibiliteten følger med, når du privatleaser, da du kan lease en ny bil, der passer bedre til din pågældende situation. Ligeledes kan du eksempelvis tilkøbe flere kilometer, hvis dit kørselsbehov ændrer sig, ligesom du kan komme ud af din privatleasingaftale efter 11 måneder + en måneds opsigelse.

 

Fast bilbudget uden overraskelser

Hos Privatleasing.dk får du fast bilbudget og dermed det fulde overblik over de månedlige udgifter, der følger med bilen. En aftale hos os er altid inklusiv service og du kan tilkøbe en aftale om forsikring inklusiv afleveringsdækning – på den måde har du altid styr på dine faste bil-udgifter.

Hos Privatleasing.dk kan du ligeledes tilkøbe en af vores dækaftaler. Alt efter hvilken dækaftale du vælger, følger der forskellige fordele med, så her er det vigtigt at vælge den dækaftale, der passer bedst til dit behov. Læs mere om vores dækaftaler og find ud af, hvilken der passer dig bedst.

 

Flere fordele og ydelser hos Privatleasing.dk

Hos Privatleasing.dk vil du opdage mange flere fordele og ydelser, der kan tilføjes til din aftale. Læs mere om vores mange fordele og tøv ikke med at tage fat i os, hvis dette har fået dig til at drømme om at lease din næste bil. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen, så du kan komme endnu tættere på din næste drømmebil. .

Ring til os på telefon 89 89 51 40 eller skriv en mail på: salg@privatleasing.dk

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...