1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Volvo privatleasing
Volvo Biler

Volvo Privatleasing

Volvo er et svensk mærke, der begyndte at producere biler i 1927. I 1999 blev Volvo Cars opkøbt af Ford Motor Company og i 2010 blev Volvos personbiler en del af kinesiske Geely Holding Group. Volvo producerer personbiler med stor fokus på sikkerhed i premium-klasse, og de arbejder i dag målrettet for at reducere deres CO2-aftryk. Dette kommer særligt til udtryk i deres sortiment af el- og plug in hybridbiler.

Volvo privat leasing

Hos Privatleasing.dk har vi jævnligt Volvo-modeller i sortimentet, der kan leases til privat brug. Volvo er et oplagt valg for mange familier, der ønsker høj sikkerhed og god plads. Vores biludvalg varierer ofte, så hold godt øje med sortimentet.

  • V60 er en stationcar med god benplads og flot design. V60 fås blandt andet som plug-in hybrid.
  • V90 anses som en luksusbil med høj komfort. Denne stationcar findes også som plug-in hybrid og med forskellige udstyrsniveauer (sidstnævnte er gældende for de fleste af Volvos personbiler).
  • XC60 er en SUV i premium-klasse. Med masser af plads, intelligent design og mulighed for hybridmotor, er denne Volvo-model et populært valg hos mange forbrugere.
  • XC90 er luksus varianten, når det kommer til SUV-modeller. Denne model har et eksklusivt design og plads til den store familie. Også denne Volvo fås som plug-in hybrid.
  • C40 er Volvos fuldt elektriske model. Denne elbil har et moderne SUV-design og et yderst højt komfort niveau.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det store fokus på bæredygtighed er absolut heller ikke gået Volvos næste forbi. Privatleasing.dk har jævnligt el- eller hybridmodeller i sortimentet, men også her er der løbende udskiftning, så vi anbefaler altid, at du holder øje med vores biludvalg.

Leasing fremfor køb?

Der er ingen tvivl om, at leasing er blevet et meget hyppigere valg end tidligere. Forbrugerne vil gerne privatlease. At lease i stedet for at købe en ny eller brugt bil, gør det nemt og simpelt at blive godt kørende uden en stor udbetaling eller lang ventetid. Privatleasing er derfor en billig og ukompliceret løsning for mange.

Hvor lang er en leasingperiode?

Det er meget forskelligt, hvor længe vores kunder ønsker at privatlease en bil. Leasingperioden afhænger af den bilmodel, du vælger. For nogle giver det mening at lease i 24 eller 36 måneder, men på udvalgte modeller har vi af og til et tilbud om korttidsleasing i blot 12 måneder.

Valget er dit

Vores biludvalg er i konstant udvikling, og vi får løbende forskellige modeller i sortimentet. Der kan derfor opstå forskellige spørgsmål undervejs. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Tag endelig fat i os – vi vil altid gerne hjælpe dig videre!


Bemærk: Vores sortiment udskiftes løbende, så hold godt øje med udvalget af biler.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.