1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Volvo privatleasing
Volvo Biler

Leasing af Volvo

Volvo har alle dage været kendt for deres sikre biler med høj sikkerhed, komfort og brugervenlighed. Hos Privatleasing.dk har du jævnligt mulighed for at lease forskellige Volvo-modeller, og vi har gjort vores bedste for, at du har mulighed for at vælge lige præcis den biltype, der passer bedst til dit kørselsbehov. Udforsk de mange muligheder herunder, og få masser af køreglæde med en ny leasingbil.

Service og reparation inkluderet

42295 360 IMG 0097

Volvo XC40 Plus Recharge 230HK

Brugt · El · Automatgear · Førstegangsydelse: 14.995 kr.

4.595 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42048 360 IMG 0133

Volvo C40 Plus Recharge Pure Electric Single 230HK

Brugt · El · Automatgear · Førstegangsydelse: 14.995 kr.

4.495 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

42049 360 IMG 0085

Volvo XC40 Ultimate Recharge 230HK

Brugt · El · Automatgear · Førstegangsydelse: 14.995 kr.

4.695 kr./md.

10.000 km/år

skift

Nyd de mange fordele ved privatleasing

Går du og leger med tanken om en ny Volvo? Så bør du overveje privatleasing af flere årsager. En af de klare fordele ved privatleasing er den økonomiske forudsigelighed. Du kender dine faste månedlige udgifter på forhånd, da de er aftalt i din leasingkontrakt. Dette gør det nemmere at planlægge dit budget og undgå uforudsete udgifter som reparationer og værditab.

Privatleasing kan desuden give dig adgang til nye Volvoer på en måde, hvor du undgår en masse af de bekymringer, som bilkøbere normalt oplever. Du skal eksempelvis ikke bekymre dig om at sælge bilen, når du ønsker at skifte til en ny model. Kort sagt er leasing den ideelle løsning til dig, der skal bruge en bil i en kortere periode eller ikke har behov for at binde dig til en bil over flere år.

Hos Volvo er sikkerhed, komfort og innovativ teknologi i førersædet

Hvis du overvejer at lease en bil, så er Volvo det ideelle af flere årsager. For Volvo er sikkerhed den øverste prioritet, så du kan føle dig tryg bag rattet hver eneste dag. Vores avancerede sikkerhedssystemer og førerstøttefunktioner er designet til at beskytte dig og dine passagerer under alle kørselsforhold.

En anden nøglefaktor hos Volvo er deres brug af den nyeste sikkerhedsteknologi. Alt fra systemer til sæder og nakkestøtter er designet med et intenst fokus på sikkerhed, så du undgår uheld, dårlig ryg eller øm nakke. De innovative systemer fra Volvo sikrer desuden, at din køreoplevelse bliver ekstra behagelig. Med alt fra adaptiv fartpilot til avanceret GPS-system, kan du trygt bruge din Volvo til alle former for køreture.

Volvo er derfor en ideel løsning til både korte køreture i byen og lange bilferier med familien. Så hvis du søger den perfekte leasingbil, kan du roligt sætte dig bag rattet i en Volvo med sikkerhed, komfort og innovation i centrum.

Få Volvo-leasing uden uforudsete udgifter hos Privatleasing.dk

Hos Privatleasing.dk har vi stort fokus på trygge leasingaftaler uden ubehagelige overraskelser. Når privatleaser en Volvo hos os, kan du derfor altid regne med, at priserne tydeligt fremgår på siden, så det bliver let for dig at budgettere.

I en leasingaftale fra os, skal du blot forholde dig til en førstegangsydelse, den månedlige leasingydelse og eventuelle afgifter. Den månedlige ydelse afhænger blandt andet af din valgte Volvo-model, samt hvor mange kilometer du regner med at køre på en årlig basis.

Få leveret din næste Volvo til din adresse for kun 500 DKK

Vi ved, at en hverdag med travlhed efterlader meget lidt tid til at afhente leasingbiler. Derfor har du altid mulighed for at få leveret din Volvo til din adresse for blot 500 DKK. Hos Privatleasing.dk leverer vi leasingbiler til hele landet, og når du underskriver din kontrakt, kan du regne med at have en ny Volvo i din indkørsel inden for kun 7 hverdage. Alle modeller er naturligvis gennemtjekket og rengjort, inden de leveres til dig.

Når leasingperioden udløber, afleverer du blot bilen og kan vælge en ny, hvis du ønsker det. Hos Privatleasing.dk har vi gjort det let for dig at levere din bil tilbage. Med afleveringssteder i hele landet behøver du aldrig at køre langt for at levere din Volvo tilbage.

Lease din nye Volvo i dag, og kom hurtigt på vejen

Planlægger du at lease? Med de mange biler fra Volvo i vores udvalg, kan det være svært at overskue mulighederne, og spørgsmål kan naturligt opstå i processen. Derfor har vi gjort det nemt for dig at finde svar på de fleste spørgsmål vedrørende leasing via vores svarunivers. Her kan du finde svar på spørgsmål omkring alt fra forsikring til modtagelse af din nye bil.

Hvis du ønsker personlig service, kan du også altid kontakte vores dygtige salgsrådgiver. Med mange års erfaring under bæltet kan vi hurtigt hjælpe dig på vej til at finde den rette Volvo blandt alle Volvo-modeller i vores udvalg. Er du klar til at lease din nye Volvo? Så kan du med få klik få underskrevet en aftale allerede i dag.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.