1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Nissan privatleasing
Nissan 1200X510

Nissan Privatleasing

Nissan er et af Japans allerstørste bilproducenter, og det kendte mærke er især kendt for deres innovative teknologi og høje sikkerhed. Hos Privatleasing.dk kan du lease en ny Nissan allerede i dag. Hos os foregår leasingen 100% online, så du let kan bestille din nye Nissan med kun få klik. Udforsk de mange modeller her på siden, og få ægte japansk køreglæde direkte hjem i indkørslen.

Oplev de mange fordele ved at lease en Nissan

Der kan være flere attraktive gevinster ved at indgå en leasingaftale. For det første kommer leasing med økonomiske fordele. Når du leaser, betaler du en fast månedlig ydelse – det betyder, at du let kan opnå en klar og letforståelig oversigt over dine bilrelaterede udgifter.

Samtidig slipper du for at skulle betale et stort engangsbeløb, som normalt forventes ved et traditionelt bilkøb. Når du går ind i en leasingaftale med os, er det eneste, du skal fokusere på, en indledende betaling ved kontraktstart, den faste månedlige ydelse samt eventuelle afgifter.

Endnu en væsentlig fordel ved leasing er, at du slipper for at bekymre dig om bilens værdiforringelse over tid. Hvis du vælger en kortere leasingperiode, åbner det samtidig muligheden for at udforske en bred vifte af andre modeller. Modeller, der måske overgår dit budget, bliver via leasing meget realistiske at opnå. Kort sagt kan du være forvisset om, at du altid kører i en ny bil uden nødvendigheden af at tage ejerskabsbekymringer med på vejen.

Fra Nissan Qashqai til Juke – udforsk de forskellige modeller hos os

Vi ved, at alle biler er forskellige, og at vi alle har forskellige kørselsbehov. Qashqai er en af de mest populære Nissan modeller, da den opfylder mange forskellige behov. Den har fået flere priser som den sikreste SUV på markedet, og den kommer med masser af power og rummelighed.

Hos Privatleasing.dk har vi et begrænset antal biler fra Nissan, men vi stræber hele tiden efter at få nye modeller ind ad døren, så du har rigeligt med valgmuligheder. Hvis der er en helt speciel model, du ønsker, har du altid mulighed for at ønske din drømmebil hos os. Ved at skrive dig op på vores hjemmeside, kan du få et bilmatch direkte i indbakken, så snart vi har en bil, der matcher dine præferencer.

Den avancerede teknologi fra Nissan giver dig masser af køreglæde

Når du leaser en bil fra Nissan, kan du altid forvente, at bilerne er udstyret med ny teknologi, der gør din kørsel både nem og behagelig. Hos Privatleasing.dk er vores mål at tilbyde dig de bedste, sikreste og mest innovative biler til enhver tid.

Følgende udstyr kan du blandt andet finde i flere modeller fra Nissan:

  • Intelligent nødbremse og elektrisk parkeringsbremse for øget sikkerhed
  • Intelligent vognbaneassistent og lys med automatisk niveauregulering
  • Intelligent around view monitor til parkering
  • Intelligent træthedsregistrering

Så hvis du gerne vil have gnidningsfri kørsel i hverdagen, er Nissan med stor sandsynlighed det helt rette valg for dig. Og det bedste er, at du slet ikke skal tænke på, at bilen taber værdi, når du privatleaser.

Vi tilbyder gennemsigtige leasingaftaler, du kan stole på

Når du leaser hos os, vil din aftale altid være inklusiv serviceaftale og vedligeholdelse. Aftalerne er eksklusiv obligatorisk forsikring, men vi stiller altid krav til, at du som minimum har en kaskoforsikring til din leasingbil. Du kan benytte dig af dit eget forsikringsselskab eller gøre brug af vores forsikringspakke.

Når du leaser hos os, kan du også være sikker på, at alle priser er klare og tydelige. Det betyder, at du slipper for uforudsete udgifter og skjulte gebyrer i din leasingaftale, så du trygt kan lægge et budget til din nye leasingbil.

Få leveret din Nissan i hele landet for kun 500 DKK

Vi ved, at det kan være svært at finde tid til at afhente en leasingbil i en travl hverdag. Derfor kan du altid få leveret din bil for 500 DKK – uanset hvor i landet du bor. At skulle undvære en bil kan være en stor udfordring. Når du underskriver din leasingaftale, kan du derfor altid forvente at have din bil leveret indenfor 7 hverdage.

Når bilen skal tilbageleveres, har vi også gjort det let for dig. Vi har afleveringssteder rundt om i hele landet, så du ikke behøver at køre land og rige rundt for at returnere din bil.

Find svar på dine leasingspørgsmål hos os

Uanset om du skal lease en bil for første gang eller release, er det meget normalt, at der opstår spørgsmål. Hos Privatleasing.dk har vi gjort vores bedste for at svare på alle de vigtigste spørgsmål omkring leasing, så du hurtigt og let kan få besvaret dine spørgsmål.

Hvis du ønsker personlig betjening, kan du også altid tage direkte kontakt til os.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.