1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Nissan privatleasing

Nissan Privatleasing

Den japanske bilfabrikant, Nissan, har hovedsæde i Yokohama i nærheden af Tokyo, men ejes af franske Renault. Nissan tilbyder alt fra mindre hybrid-biler til de store familiebiler i SUV-klassen, og er derfor et oplagt bilmærke at holde øje med, hvis du overvejer at lease en bil til privat brug.

Nissan 1200X510

Nissan på releasing

Vi får løbende nye bilmodeller og mærker i vores biludvalg, så vi anbefaler altid, at du holder øje med vores sortiment, da det varierer meget fra tid til anden.

  • Nissan Juke er en mindre SUV-model med et aerodynamisk design, som både findes med benzin- og hybridmotor.
  • Endnu en SUV fra Nissan er Qashqai-modellen. Nissan Qashqai har en mild-hybrid teknologi og fik i 2021 en kåring som den sikreste SUV i sin klasse.
  • Nissan X-Trail er en spændende og anderledes elbil, der ikke kræver opladning ved ladestander. Den er udstyret med en brændstoføkonomisk benzinmotor, som oplader batteriet. X-Trail har mulighed for op til 7 sæder, og er derfor en oplagt familiebil.
  • Endnu en attraktiv elektrisk mulighed fra den japanske bilproducent er Nissan Leaf – en eldreven familiebil med kort ladetid.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Der er ingen tvivl om, at Nissan er et oplagt valg, når det kommer til hybrid- eller elbilgenren. Fokusset på bæredygtighed er stigende, og hos Privatleasing.dk har vi ofte både plug-in hybrid og elbiler i vores udvalg. Hold øje med sortimentet – uanset hvilken type bil, du ønsker efter at privatlease.

Leasing fremfor køb?

Måske har du aldrig privatleaset før? Måske har du. Der er mange fordele privatlease en bil, i stedet for at købe. Hvis du er interesseret i at læse om fordelene, så tag et kig på siden her. Leasing gør det nemmere og hurtigere at anskaffe sig en bil uden den store udbetaling. Privatleasing er dermed uden tvivl en billig og simpel vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Vi ser oftest at vores kunder ønsker at lease en bil i 24 eller 36 måneder. Leasingperioden afhænger af den bil, du vælger hos os. På nogle biler har vi ind imellem et tilbud om korttidsleasing i 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.