1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Kia privatleasing
Kia Billede Maerker

Privatleasing af Kia

Hvis du leder efter en bundsolid bil, hvor både sikkerhed og teknologi har højeste prioritet, bør du bestemt overveje en Kia. Hos Privatleasing.dk finder du flere forskellige Kia-modeller, som du kan lease direkte via vores hjemmeside. Udforsk de mange modeller her på siden, og find din næste leasingbil i dag.

Der er mange gode grund til at lease en Kia

Der er mange gode grunde til at lease en bil. For det første slipper du via leasing for det store engangsbeløb, du normalt ville udbetale ved et bilkøb. Leasing er altså en fleksibel økonomisk løsning, der ikke binder dig op på et stort lån, og hvor du ikke skal tage højde for ting som værditab.

En anden fordel ved leasing er, at det giver dig mulighed for at prøve flere forskellige biler over en kort periode. Det betyder, at du får mulighed for at skifte og finde en bil, der passer til lige netop dit behov. Hos Privatleasing.dk forsøger vi altid at have nye modeller til rådighed, så du har mulighed for at mærke køreglæden fra de seneste nye modeller fra Kia.

Hos Kia kan du vælge mellem flere forskellige biltyper

Hos Kia er valgmulighederne mange, når det kommer til at finde den rigtige biltype for dig. Uanset om du foretrækker en smidig bybil, en rummelig familie-SUV eller en elegant sedan, har vi noget, der matcher dine ønsker og behov. Vi forstår, at hver bilist er unik, og derfor stræber vi efter at tilbyde en bred vifte af biltyper, så du kan finde den perfekte følgesvend på vejen.

Vores udvalg inkluderer smarte hybridmodeller, kraftfulde SUV'er med plads til hele familien og smarte bybiler, der gør hverdagen mere praktisk. Uanset om du søger avancerede teknologiske funktioner, førsteklasses sikkerhed eller bare ren køreglæde, er der en Kia-bil, der leverer det hele.

Vi stræber efter at holde vores sortiment opdateret, så du altid har adgang til de seneste bilmodeller med de nyeste innovationer og designelementer. Uanset om du er på udkig efter noget sporty, luksuriøst eller funktionelt, giver vi dig friheden til at vælge blandt flere forskellige biltyper, der alle bærer Kias kendetegn: kvalitet, pålidelighed og dynamik.

Kia’s teknologi giver dig den optimale køreoplevelse

Kia er et af verdens førende bilproducenter, når det kommer til innovative, tekniske løsninger. Kia Connect, adaptiv fartpilot og regnsensor er bare få eksempler på smart teknologi, som du finder i de fleste Kia-modeller. Desuden er Kia kendt for modeller som den populære Xceed plug-in hybrid og Kia Rio, der er en sedan, der opfylder basale behov.

Fælles for alle Kia-modellerne er, at de altid skubber til grænserne, når det kommer til teknologi og din køreoplevelse. Det har resulteret i flere prisvindende modeller fra den koreanske producent – både når det kommer til økonomisk kørsel og sikkerhed. Så hvis du drømmer om moderne, let kørsel, bør du bestemt benytte Kia-leasing hos Privatleasing.dk.

Slip for uforudsete udgifter, når du leaser hos os

Hos Privatleasing.dk er det vigtigt for os, at leasing foregår på en transparent og tryg måde. Det betyder, at du altid kan regne med, at du hos os slipper for at skulle bekymre dig om uforudsete udgifter og skjulte gebyrer, når du leaser.

Vi gør altid vores bedste for, at vores priser fremstår klart og tydeligt for dig, så du er 100% sikker på, hvad du skal betale, og hvad du betaler for. Når du leaser hos os, skal du blot fokusere på en førstegangsydelse, en fast månedlig ydelse og eventuelle afgifter. Hvis du vælger flere kilometer, udvidet forsikring eller andre tilvalg, vil det altid fremgå tydeligt i den endelige pris.

Vi leverer din nye Kia direkte til din adresse

I en travl hverdag med arbejde, børn og fritidsaktiviteter, kan det være svært at finde plads til at afhente en leasingbil. Derfor tilbyder vi levering i hele landet for kun 500 DKK. Når du leaser hos os, kan du vælge at få din nye bil leveret direkte til din hjemmeadresse. Når du underskriver din leasingaftale, kan du forvente, at din bil bliver leveret indenfor 7 dage.

Når du skal returnere din leasingbil, har vi også gjort det nemt for dig. Du skal blot aflevere din leasingbil på et af vores mange afleveringssteder, der er lokaliseret i hele landet. Når du afleverer din bil, er du naturligvis velkommen til at sidde med på det endelige afleveringstjek, ellers skal vi nok tage os af resten.

Klar til at lease? Find din nye leasingbil i dag

Er du klar til at lease din nye Kia? Hos Privatleasing.dk kan du altid lease en bil 100% online med kun få klik. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med leasing, er der altid svar at finde på vores hjemmeside. Vi har nemlig skræddersyet et helt svarunivers til dig, hvor vi har besvaret alle de hyppigste spørgsmål på forhånd. For dig betyder det, at du ikke skal vente på et mailsvar fra os, da du selv kan læse dig frem til de svar, du har brug for.

Hvis du ønsker personlig betjening, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Vores dygtige rådgivere står altid klar til at besvare dine spørgsmål – store som små – så du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du har spørgsmål.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvorfor du skal vælge os, kan du altid læse vores mange positive anmeldelser på Trustpilot.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.