1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Jaguar privatleasing

Jaguar Privatleasing

Jaguar er et britisk bilmærke, der anses som værende en del af ’luksusklassen’. Selvom Jaguar ikke altid er en del af vores biludvalg, så har vi gennem tiden haft forskellige modeller til rådighed, som kan leases til privat brug.

Jaguar (1)

Jaguar på releasing

Vores biludvalg varierer meget, og vi anbefaler derfor at holde godt øje med vores sortiment af brugte leasingbiler – også hvis du er på jagt efter en Jaguar, der stadig dukker op på vores hjemmeside fra tid til anden.

  • Jaguar I-Pace er en elektrisk perfomance-SUV. Med rummelighed og smukt design har den vundet flere priser. En elbil i høj klasse.
  • Jaguar XE har et sportsligt udtryk og er blandt andet kendt for dynamiske køreegenskaber, mens Jaguar XF har masser af plads og en dieselmotor med mild hybridteknologi.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Det stigende fokus på bæredygtighed er gået ingens næste forbi. Hos Privatleasing.dk tilbyder vi ofte både plug-in hybrid og elbiler. Hold øje med vores udvalg – uanset hvilken type bil, du leder efter at privatlease.

Leasing fremfor køb?

Der er en lang række fordele ved at privatlease en bil hos Privatleasing.dk. Du kan læse om de mange fordele ved privatleasing lige her. Leasing gør det mindre kompliceret at komme i besiddelse af en bil uden en stor udbetaling. Privatleasing er en simpel og billig vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Vores kunder vælger ofte at lease en bil i 24 eller 36 måneder. Tidsperioden afhænger af den bil, du vælger. På visse biler har vi af og til et tilbud om korttidsleasing i blot 12 måneder.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.