1. Forside
  2. / Mærker
  3. / Ford privatleasing
Ford

Ford Privatleasing

Ford er en amerikansk bilfabrikant, der tilbyder biler til enhver smag og ethvert behov. Måske er det nu, du skal teste privatleasing fremfor bilkøb?

Ford på releasing

Hos Privatleasing.dk varierer vores biludvalg meget, og fra tid til anden kan vi også tilbyde forskellige Ford-modeller i vores sortiment. Vi anbefaler derfor, at du holder godt øje med vores hjemmeside.

  • De populære modeller, Ford Fiesta og Ford Focus, er nogle af de mindre modeller hos den amerikanske bilfabrikant. Fiesta klassificeres som en minibil, mens Focus er en lille mellemklassebil. Begge er meget populære hos forbrugerne.
  • De rummelige Ford-modeller indbefatter blandt andre MVP’en Ford S-Max, som fås med syv sæder og masser af plads til hele familien. Ford Puma er rummelig og har et flot SUV-design, mens SUV’en Ford Kuga var den mest solgte bil i Danmark i 2021. Til gengæld stoppede produktionen af den ellers populære Ford Mondeo i 2022.

Bemærk: Vores biludvalg varierer jævnligt, så vores bilmodeller og mærker udskiftes fra tid til anden.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

Flere af Ford-modellerne findes som plug-in hybrid. Heriblandt Kuga, og S-Max. Et stigende fokus på bæredygtighed betyder, at vi hos Privatleasing.dk ofte kan tilbyde både elektriske og plug-in hybrid på releasing til privat brug. Hold øje med vores udvalg - også hvis du er på kig efter en elbil.

Leasing fremfor køb?

Der er uden tvivl mange fordele ved at privatlease en bil hos Privatleasing.dk. Se de mange fordele ved privatleasing lige her. Privatleasing betyder, at det er nemmere at komme i besiddelse af en bil uden en stor udbetaling. Leasing er en simpel og billig vej til en ny eller brugt bil.

Hvor lang er en leasingperiode?

Hvor længe din leasingperiode varer, afhænger af den bil, du kaster din kærlighed på. Vores kunder vælger ofte en leasingperiode på 24 eller 36 måneder, men af og til har vi et tilbud om korttidsleasing i 12 måneder på visse bilmodeller.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.