1. Forside
  2. / Mærker
  3. / DS privatleasing
Ds

DS Privatleasing

Det franske bilmærke DS Automobiles blev officielt skabt i 2014 af moderselskabet Citroën, og hører derfor under PSA-koncernen. DS-bilerne er dog blevet produceret siden 1955. DS-modellerne er kendt for at være avantgarde med premium-design, og vi er derfor meget glade for at kunne tilbyde DS-modeller på Privatleasing.dk, som kan leases til privat brug. Vores biludvalg er i konstant udvikling, så vi anbefaler altid, at du holder øje med vores hjemmeside.

Service og reparation inkluderet

42103 360 IMG 0049

DS Automobiles DS 3 / DS 3 Crossback Performance E- Tense 54 kWh 156HK

Brugt · El · Automatgear · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

3.195 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41815 360 IMG 0073

DS Automobiles DS 3 / DS 3 Crossback Exclusive E- Tense 50 kWh 136HK

Brugt · El · Automatgear · Førstegangsydelse: 4.995 kr.

3.195 kr./md.

10.000 km/år

skift

Service og reparation inkluderet

41814 360 IMG 0145

DS Automobiles DS 7 / DS 7 Crossback Prestige 1.6 Puretech 180HK

Brugt · Benzin · Automatgear · Førstegangsydelse: 24.995 kr.

4.695 kr./md.

10.000 km/år

skift

DS på releasing

  • DS 3 Crossback er en kompakt SUV, som stadig stråler af elegance og komfort. DS 3 fås som elbil (e-tense) og er helt generelt en bil af høj kvalitet.
  • DS 7 Crossback er elegant SUV med dynamisk design. Ligesom DS 3 har denne model et højt komfortniveau. Kabinens interiør er i eksklusive materialer, som fuldender det stilfulde helhedsindtryk.

Bæredygtighed på Privatleasing.dk

DS Automobiles har, ligesom mange andre bilmærker, elbiler til rådighed. På Privatleasing.dk har vi som oftest et udvalg af hybrid eller el-biler, så det er absolut en mulighed at lease en bil, der kan køre på strøm. Fordi udvalget i vores sortiment varierer meget, er det altid en god idé at holde øje med vores sortiment.

Leasing fremfor køb?

At lease bliver kun mere populært, som det ser ud lige nu. Det forstår vi selvfølgelig godt. I Danmark vil vi gerne privatlease. Leasing af en ny eller brugt bil er en smart og billig måde at få fat i en bil på. Det betyder nemlig, at du ikke behøver lægge stor udbetaling eller vente længe på bilen.

Hvor lang er en leasingperiode?

Vores kunder har mange forskellige behov, og det vil vi naturligvis gerne imødekomme - også når det kommer til leasingperioden. Nogle kunder vil gerne privatlease i 24 eller 36 måneder, mens andre ønsker et tilbud på korttidsleasing i kun 12 måneder. Hvor lang tid, du kan lease en af vores biler, afhænger altid af den bilmodel, du vælger.

Valget er dit

Vores biludvalg er i konstant udvikling og det varierer meget fra tid til anden. Har du spørgsmål til bilerne, leasing generelt, eller noget helt andet? Kontakt os – vi vil altid gerne hjælpe dig!


Bemærk: Vores sortiment skifter jævnligt, så hold øje med vores biludvalg.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.