Spørgsmål til vejhjælp

Har du en aftale om vejhjælp tilknyttet din privatleasingaftale? Og er du kommet i tvivl om, hvad aftalen omfatter, så find svar på dine spørgsmål her.

Hov, overvejer du blot at privatlease og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til sektionen, hvor vi besvarer de ofte stillede spørgsmål om vejhjælp, vi får fra folk der overvejer at privatlease deres næste bil.

Hvad omfatter vejhjælpen?

Har du vejhjælp som et tillæg til din privatleasingaftale, får du fritrækning, starthjælp, brændstofudbringning, døroplukning, hjulskift, transport af bil og passagerer v/driftstop og skade. I udlandet er du dækket af SOS (kaskodækning).

Er jeg dækket i udlandet?

Ja, du er dækket udlandet af SOS (kaskodækning). Har du brug for hjælp i udlandet, kan du ringe til +45 7010 5050. Hent appen ”Rødt kort” som er et servicekort med vilkårene for SOS international dækning på din kaskoforsikring samt relevante telefonnumre fra App Store eller Google Play.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.