Spørgsmål til aftale

Som kunde hos Privatleasing.dk har man i forvejen sat sig ind i alt omkring både bil og aftale, inden man beslutter sig – men som med mange andre ting i livet, kan man sagtens blive i tvivl eller glemme undervejs. Derfor har vi samlet denne oversigt med oftest stillede spørgsmål fra kunder der kommer i tvivl omkring aftalen.

Privatleasing.dk bruger en standardaftale, som er godkendt af FDM, så du kan føle dig tryg, når du privatleaser din nye bil.

Hov, overvejer du blot at privatlease og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til sektionen, hvor vi besvarer de ofte stillede spørgsmål om aftalen, vi får fra folk der overvejer at privatlease deres næste bil.

Jeg oplever en variabel månedlig leasingydelse - er den ikke fast?

Den månedlige ydelse er altid fast.

Der er dog flere beløb, der kan blive trukket sammen den månedlige ydelse:

  • Anvender du et brændstofkort, som du har fået gennem Privatleasing.dk til at tanke brændstof med i indeværende måned, bliver det skyldige beløb trukket sammen med den næstkommende måneds månedlige ydelse
  • Køber du flere kilometer til din leasingaftale, vil det skyldige beløb trukket sammen med den næstkommende måneds månedlige ydelse
  • Forlænger du perioden i din leasingaftale, vil det skyldige beløb trukket sammen med den næstkommende måneds månedlige ydelse

Hvordan ændrer jeg km i min aftale?

Du kan tilkøbe flere kilometer til din leasingaftale via vores app Min bil – leasing med overblik (link til App Store). Derudover er du også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med ændringen.

Købet af flere kilometer til din leasingaftale via app’en vil blive afregnet sammen med den næstkommende måneds månedlige ydelse.

Kan jeg forlænge min privatleasingaftale?

Du kan indhente et tilbud på forlængelse af din leasingaftale via vores app Min bil – leasing med overblik (link til App Store) fra en måned op til tolv. Tilbuddet bliver sendt til din e-Boks, som du skal underskrive for at acceptere tilbuddet.
Derudover er du også velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig gerne med at forlænge din aftale.

Forlængelsen af din leasingaftale via app’en vil blive afregnet sammen med den næstkommende måneds månedlige ydelse.

Hvem må benytte min leaset bilen?

Når du har en privatleasingaftale hos os, må hele husstanden benytte bilen. Desuden må bilen lejlighedsvis overlades til familie og omgangskreds. Det er fx ok, at naboen både henter og bringer dig til fest i den leasede bil.

Hvordan er det nu - må bilen bruges udenfor Danmark?

Ja, bilen må benyttes uden for Danmark – men husk nu - den ikke må anvendes permanent uden for Danmarks grænser, fx i forbindelse med flytning fra Danmark.

Må jeg benytte min privatleaset bil til erhvervskørsel?

Ja, det er ikke noget problem for dig, hvis du gerne vil bruge din privatleasede bil til erhverv.

Må jeg ryge i min privatleaset bil?

Hvis du ikke tjekkede dette inden du landede aftalen, kan vi godt forstå du lige tjekker op nu – Det er nemlig meget vigtigt at slå fast, at tobaksrygning i bilen ikke er tilladt. Skader på interiøret og/eller dårlig lugt i kabinen på grund af rygning, vil blive betragtet som unormal slitage. Rygning i bilen vil derfor have en økonomisk konsekvens, når du afleverer din leasingbil.

Hvad koster det at køre flere km end det aftalte?

Når du har en aftale hos os, er prisen på en overkørt km afhængig af model, motor, km/år, periode og de tilvalgte services. Prisen fremgår altid af leasingaftalen, så tjek op på din aftale, hvis du er kommet i tvivl.

Bliver jeg kompenseret, hvis jeg har kørt færre km end det aftalte?

Ja, hvis du ved tilbagelevering af bilen har kørt færre km end det aftalte, får du penge retur. Beløbet pr. km fremgår af leasingaftalen, så tjek op på din aftale, hvis du er kommet i tvivl.

Må jeg tilføje ekstraudstyr til min leasingbil?

Nej – bilen du vælger kommer med det udstyr der er tilgængeligt i forhold til vores aftaler med forhandlere og du kan derfor ikke tilføje ekstra.

Har jeg nogen risiko efter garantien på bilen udløber?

Nej, det har du ikke. Du vil som leasingtager ikke mærke, om der er fabriksgaranti på bilen eller ej, da det er Privatleasing.dk, der bærer den fulde risiko.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.