Er du kunde hos Privatleasing.dk og mangler svar på et spørgsmål?

Læs de ofte stillede spørgsmål vi får fra vores kunder. Spørgsmålene fordeler sig i flere områder fx glasskade, aflevering og service. Læs svarene vi giver her.

Hov, overvejer du blot at privatlease og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til sektionen, hvor vi besvarer de ofte stillede spørgsmål, vi får fra folk der overvejer at privatlease deres næste bil.

Kategorier

Aftale

Har du en aftale om privatleasing hos os, men er kommet i tvivl om, hvad aftalen indeholder, så find svaret her.

Service

En privatleasingaftale hos os er altid inklusiv service. Når du er kunde, betaler du en fast månedlig leasingydelse og skal dermed ikke bekymre dig om uforudsete udgifter til service.

Glasskade

Har du fået et stenslag i ruden? Vi samarbejder med Carglass, som giver dig en række fordele, når du anvender dem til reparation af glasskader.

Aflevering

Er det snart blevet tid til aflevering af din bil? Så find svar på en række spørgsmål omkring aflevering af bil her.

Opsigelse

Har dine behov ændret sig, og har du brug for at komme ud af din privatleasingaftale? Så find svar på de fleste spørgsmål om opsigelse af din privatleasingaftale her.

Forsikring

Har du spørgsmål om forsikring? F. eks. hvad du skal gøre, hvis du får brug for din forsikring eller har du spørgsmål til, hvad aftalen indeholder, hvis du har tegnet en forsikring gennem Privatleasing.dk. Så kan du finde svar på en række spørgsmål lige her.

Vejhjælp

Har du en aftale om vejhjælp tilknyttet din privatleasingaftale? Og er du kommet i tvivl om, hvad aftalen omfatter, så find svar på dine spørgsmål her.

Dækaftale

Har du en dækaftale tilknyttet din privatleasingaftale, men er kommet i tvivl om, hvad aftalen indeholder og hvilket dækcenter du kan benytte? Så find svar på dine spørgsmål her.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.