1. Forside
  2. / Blog
  3. / Privatleasing.dk har testet Kia ProCeed GT

Privatleasing.dk har testet Kia ProCeed GT

Privatleasing.dk har været ude at prøvekøre en KIA ProCeed 1.6 T-GDI 204hk GT med manuelt gear.

"Det første indtryk jeg fik da jeg så KIA’en første gang, var at bilen så godt ud. Den har flotte linjer, der giver associationer til Porsche Panamera. Med den friske azurblå farve med røde indlæg i vangerne, får den altså mange folk til at vende hovedet, når man triller forbi. Noget af opmærksomheden skyldes sikkert også den ret sprøde lyd fra udstødningen, der "smælder" markant, når bilen sættes i sportsmode."

"Det var både drengerøvsagtigt og sjovt, når jeg cruisede rundt på havnefronten, men til gengæld også ulideligt ved motorvejskørsel, hvorfor den næppe vil ende i firmabilernes Top 10. Det er nok nærmere en bil, der dækker både behovet for en rummelig familiebil, samt ønske om en sportslig og dynamisk bil for den bilentusiastiske familiefar".

Blaa Kia Proceed Gt Testkoersel Privatleasingdk Nyhed

Et stærkt og fængende design

At KIA kan noget med design, understreges af endnu en sejr ved Red Dot Awards, hvor de fik yderlige tre prestigefulde designpriser. Præstationen understreger den koreanske producents omdømme for førsteklasses design, der i over et årti er blevet formet af Peter Schreyer, President of Design and Chief Design Officer for KIA Motors.

Mærket vandt sin første Red Dot design Award i 2009 med KIA Soul. Siden da har KIA fået tildelt i alt 24 Red Dot Awards for sine bildesigns, så det er helt sikkert et mærke med selvtilliden i orden, som vi kommer til at se meget mere til i fremtiden. KIA ProCeed er ikke en undtagelse, hvad angår design. Der er ikke sparet på detaljerne og bilen bliver ved med at overraske.

Kia Proceed Gt Rat Instrumentbraet

Udstyrspakken GT med detaljer der overrasker

På udstyrs- og sikkerhedssiden er der også et overflødighedshorn af innovation og lækkert udstyr. GT byder blandt andet på sædeindtræk i sort læder og ruskind med røde syninger og røde GT logoer på sæderne som standard. Bilen har Vognbane Assistent, der sikrer at vejbanen holdes og Smart Park Assist, der hjælper med parkeringen. Så er en parallelparkering ikke længere et sveddryppende mareridt – men ren fornøjelse.

Derudover finder du Fjernlysassistent, der altid sørger for optimal belysning og Advarselssystem, der holder øje med tværgående trafik, når man bakker ud fra eksempelvis en parkeringsbås. Den testede bil havde blandt andet panoramasoltag, navigation med Appel Carplay, Fartpilot, Keyless Open/Go samt sort himmel der var med til at skabe en intim og sportslig stemning. Alt i alt en fornøjelse!.

Blaa Kia Proceed Gt Testkoersel Privatleasingdk Baggagerum

Privatleasing.dk tilbyder forskellige Kia modeller

Vores rådgivere ved noget om biler og deler gerne ud af deres erfaringer og gode råd. Vi vil altid gerne hjælpe dig med at vælge den helt rigtige bil til dit behov.

Hvilke behov vil du gerne have opfyldt i din næste bil? – tag os med på råd! Vi har ekspertviden indenfor området, og vi sidder klar til at vejlede. Se vores store biludvalg her.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.

Se de seneste nyheder her

01. maj 2024
Nogle vil eje, mens andre vil leje. Men vi kommer ikke udenom de nyeste resultater fra før...
13. februar 2024
Eksperter: Derfor skal du lease i stedet for at købe! Vælg leasing fremfor køb, hvis du vi...
14. december 2023
Skal jeg privatlease eller skal jeg købe en bil? Læs med her og bliv klogere på, hvilken v...