1. Forside
  2. / Blog
  3. / Pendler leasing - til dig der kræver en god makker på vejen

Pendler leasing - kør langt med Privatleasing.dk

Istock 954239590

Kører du langt for drømmejobbet? Har du et langdistanceforhold? Bor din familie i den anden ende af landet? Der kan være mange grunde til, at du bruger uendelige timer på vejen. Måske du kender begrebet om pendlerleasing?

Det hele handler om brændstof

Er der brændstof nok på bilen, og hvor langt kan du køre, før du er nødt til at tanke igen? Som pendler lærer man ret hurtigt sin bil og brændstofforbruget at kende. Men det fylder stadig meget.

Omkostninger til brændstof kan hurtigt løbe op og fylder ofte en del på budgettet. Derfor har vi hos Privatleasing.dk sørget for brændstofkort med rabat. Så kan du spare, hver gang du tanker!

Ingen bekymringer om kilometer

Skal du køre langt for dit drømmejob, er det en god idé at overveje nøje, hvor mange kilometer, du vil have med i din leasingaftale. På mange af vores leasingbiler kan du vælge helt op til 40.000 km om året, som en del af din leasingaftale - på den måde skal du ikke bekymre dig om, hvorvidt du har nok kilometer i din privatleasingaftale.

Bruger du ikke dem alle, bliver du kompenseret for kilometerne igen, når du afleverer bilen. Du kan også altid tilvælge kilometer via vores app 'Min Bil - Leasing med overblik'.

Tryghed er et nøgleord

Hos Privatleasing.dk får du en samlet løsning, der inkluderer serviceaftale og mulighed for at tilvælge erstatningsbil. Det er meget vigtigt for os, at du er tryg, når du pendler mange timer i en af vores leasingbiler. Du kan se mere om serviceaftalen her.

Du har ligeledes mulighed for at tilvælge vejhjælp til din aftale. På den måde kan du altid få fikset bilen så hurtigt som muligt, hvis uheldet er ude.

Få hele pakken

…når du vælger at lease hos Privatleasing.dk. Her har vi nemlig skræddersyede løsninger, som passer til forskellige behov. 
Det betyder, at du kan sætte dig bag rattet og have fokus på netop det, der driver dig på vejene hver dag.

Har du spørgsmål, er vi altid klar til at hjælpe dig videre.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.