Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

TILVALG TIL DIN LEASINGAFTALE


Når du privatleaser hos os, har du mulighed for at vælge forskellige tillægsprodukter til din leasingaftale. Vi har udvalgt en række produkter, som giver dig udvidet tryghed og fuldt gennemskueligt bilbudget gennem hele leasingperioden. Du kan læse mere om de enkelte produkter her:

Icons Forsikring100x100

BILFORSIKRING


I samarbejde med Codan Forsikring tilbyder vi en forsikringspakke, der beskytter dig mod uforudsete omkostninger. Pakken indeholder: Ansvarsforsikring, Kaskoforsikring, Afleveringskasko og Behandlingsforsikring og giver dig fuld tryghed gennem hele leasingperioden.

Icons Glass100x100

GLASSKADE


Gennem samarbejde med Carglass tilbyder vi assistance i forbindelse med stenslag og knuste ruder i både ind- og udland.

Icons Gass100x100

BRÆNDSTOFKORT


Med et brændstofkort tilknyttet din privatleasingaftale får du rabat, hver gang du tanker eller kører bilen i vaskehal. Du kan frit vælge blandt vores leverandører og tilknytte to brændstofkort pr. bil.

Icons Wheel100x100

DÆKAFTALE


Med en dækaftale får du en høj grad af budgetsikkerhed. Aftalen indeholder sommer- og vinterdæk, udskiftning af dæk som følge af normal slidtage, ombytning ved sæsonskift og oplagring af hjul på dækhotel.

Icons Vejhjaelp100x100

VEJHJLÆP


En aftale om vejhjælp giver dig fuld tryghed på vejen. Gennem samarbejde med SOS Dansk Autohjælp tilbyder vi assistance i forbindelse med tekniske problemer, driftsstop og trafikskade.

Icons Service100x100

MIN BIL-APP


Vi har udviklet en app, som gør det let for dig at være kunde hos Privatleasing.dk. Du får alle informationer om din leasingaftale lige ved hånden, og du kan tilpasse din aftale, hvis dine behov ændrer sig. Læs mere om vores app her.

KONTAKT OS I DAG


Har du spørgsmål om privatleasing eller brug for hjælp til at finde den rigtige bil, så kontakt os.

Icon Phone50x50

Telefon
89895140

Icon Adress50x50

Adresse
Kastaniehøjvej 2, 8600 Silkeborg

Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...