Vinderen af Årets Bil i Danmark 2019

Vinderen af Årets Bil i Danmark 2019

Spændingen er udløst! Stort tillykke til dette års vinder af Årets Bil i Danmark 2019, Ford Focus!

Ford Focus er kåret som Årets Bil i Danmark 2019

Den er både lækker i design, rummelig i størrelse og skaber ifølge juryen STOR køreglæde! Der er især fokus på køreegenskaber, moderne turbomotorer og det høje sikkerhedsniveau.

Overlegen sejr

Finalefeltet var stærkt, men ikke stærkt nok til at besejre den populære fjerde generation Ford Focus. Det var en overlegen sejr, hvor juryen gav den nye Focus hele 187 point. Dette resulterede i en sikker sejr med 55 point højere end nummer to, Peugeot 508 som fik 132 point. Juryen begrunder blandt andet valget med, at bilen er komplet og tiltaler alle køreglade kunder.

Ford har efterhånden fået samlet nogle titler ind. Det var nemlig også en Ford der vandt første kåring nogensinde for 50 år siden og for præcis 20 år siden var det første generation af Ford Focus, der vandt prisen Årets Bil 1999. Så det er ikke kun en glædens dag for Ford at vinde dette års titel, det er ligeledes en milepæl og mærkedag, hvis man ser flere år tilbage i Fords historie.

Fjerde generation - det hele i én pakke

Med den helt nye udgave og fjerde generation af Focus har Ford endnu en gang hævet niveauet. Juryen fremhæver stærkt forbedrede pladsforhold, omfattende sikkerhedsudstyr og en fuldendt balance i køreegenskaberne. Den helt nye Ford Focus er konstrueret til at forbedre din køreoplevelse på alle måder, og dette har juryen også hurtigt opfanget i deres tests og vurderinger af bilen. Den har teknologien og sikkerheden i top og er derfor en vigtig og afgørende spiller som Årets Bil i Danmark 2019. En Ford Focus der igennem flere generationer har fastholdt grundlæggende værdier og samtidig fornyet sig. Oplagt som vinder af Årets Bil i Danmark 2019.

Hvert år kårer Motorjournalisternes Klub Danmark (MKD) den absolut bedste bilmodel blandt årets nyheder. Karsten Meyland Lemche, der er formand for MKD, har sat nogle ord på, hvorfor det var Ford Focus der kørte med sejren i år:

"Der er ingen tvivl om, at det er køreglæde. Og det at folk får en bil, hvor de får et smil på læben når de sætter sig bag rattet. Den er samtidig blevet mere rummelig, der er masser af features i bilen – og ikke mindst god sikkerhed, som for eksempel automatisk nødbremse (…) Der er plads til hele familien – det er en rigtig god pakkeløsning! Med Focus får man den bedste pakke af det, der er på markedet lige nu."

Endnu en gang tillykke til den nye Ford Focus!Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

De nominerede til Årets Bil i Danmark 2019

De nominerede til Årets Bil i Danmark 2019 er...

38 biler er blevet til 5 og inden længe skal den endelige afgørelse finde sted, og årets bil afsløres.

Læs mere
Sort Honda Civic 5-dørs, årgang 2017

Privatleasing.dk har testet Honda Civic

Troels fra Privatleasing.dk har prøvekørt Honda Civic. Læs om hans køreoplevelse her.

Læs mere