Tjen penge på din leasingbil

Kvinde får overdraget bilnøgler

Nu har du mulighed for at tjene penge på din leasingbil, som du har leaset gennem Privatleasing.dk. Nu kan du nemlig leje din privatleasingbil ud eller dele den med andre. En ny ændring i FDMs og Finans og Leasings fælles privatleasingkontrakt, som er godkendt af SKAT, åbner nu op for disse muligheder.

”Der sker en stor udvikling inden for det at have bil, som betyder, at nogle forbrugere er interesserede i at leje deres bil ud, når de ikke selv benytter den. Derfor er vi glade for, at vores standardaftale giver mulighed for, at leasingselskaberne nu kan vælge at tilbyde, at bilen må videreudlejes,” siger afdelingschef i FDMs juridiske rådgivning, Lennart Fogh.

Hvad skal du være opmærksom på?

Når du lejer din leasingbil ud eller deler den med andre, skal du være opmærksom på, om din bilforsikring også dækker eventuelle skader som følge af udlejning.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Kvinde får bilnøgler i bil

Bilpriser.dk: Leasing slår stadig køb

Bilpriser.dk har netop foretaget en analyse på de 26 mest solgte biler i Danmark, der viser, at leasing stadig slår køb.

Læs mere
Glad mand og kvinde kører i bil

Det er trygt at privatlease – slip for bekymringer om værditab

Hos Privatleasing.dk er vi nu klar med de første priser efter regeringens lovforslag om ændringerne i registreringsafgiften … og det er fortsat attraktivt at privatlease.

Læs mere