Succesoplevelser skal deles!

Privatleasing.dk's online løsning er en succes - læs mere her hvorfor

Vi gik for nyligt i luften med vores nye online løsning, der gør det muligt at privatlease din nye bil hjemme fra sofaen og modtage alle dokumenterne direkte i din e-Boks. Vi har arbejdet hårdt og intensivt, hvilket også betyder, at da vi fik den første kunde hele vejen igennem det online system, blev det fejret med jubel!

Hvorfor privatleasing?

Det helt store spørgsmål vi ofte hører folk stille, det er, hvorvidt det kan betale sig at lease eller købe. Der kan være forskellige behov alt efter, hvor du er i livet, og derfor kan vi kun råde og vejlede – det er ikke sikkert, at leasing er det rigtige for dig og din livssituation.

Men hvis du vil slippe for bekymringer om værditab på bilen og bare kan aflevere den igen efter endt leasingperiode, så er leasing værd at overveje. Leasing er også for dig, der ønsker at skifte bilen oftere og efter behov. Hos Privatleasing.dk får du ligeledes et fast bilbudget uden overraskelser, hvor alle udgifter er samlet og du let kan bevare overblikket.

Vores første kunde på det nye online forløb, Jimmie Hausner Villadsen, valgte at privatlease på grund af den økonomiske frihed der fulgte med. Han ved, at hans situation vil ændre sig inden for den næste tid og derfor ville han ikke binde sig ved at købe – men tværtimod opleve fleksibiliteten ved at lease:

"Dette gjorde jeg af økonomiske årsager. Jeg står og skal flytte på et tidspunkt, så jeg vil gerne have den frihed det giver mig af at lease bilen. Da dette gør, at jeg vil kunne justere på min økonomi, den dag jeg skal flytte."
– Jimmie Hausner Villadsen.

Hvorfor skal du vælge Privatleasing.dk?

Hos Privatleasing.dk vil du kunne vælge mellem en masse fordele og ydelser, der kan tilføjes til din aftale. Her er vi eksperter og vil altid kunne rådgive og hjælpe dig i rejsen fra de første tanker om leasing og til du henter bilen hos nærmeste forhandler.

Vi har spurgt Jimmie, hvordan han havde hørt om os og hvorfor han valgte os. Vi blev i den grad glade for, at finde ud af, at det var fordi andre havde anbefalet os:

"Jeg lavede et opslag på Facebookgruppen ’4760 hjælper hinanden’. Om der var nogle der kendte et godt sted at lease sin bil. Det betød, at jeg kom i kontakt med en af jeres nuværende kunder. Som fortalte, at han havde brugt jer flere gange uden noget som helst, at kunne brokke sig over. Så jeg tænkte det måtte være stedet for mig."
– Jimmie Hausner Villadsen.

Hvordan var oplevelsen?

Vi bliver både stolte og glade over, den oplevelse Jimmie har haft hos os, især i et nyt online forløb, som var helt nyt og skulle ud og møde ægte kunder og ikke kun teste igen og igen. Vi var i mål og det føltes først helt rigtigt, da Jimmie gik hele vejen igennem og vendte tilbage med denne udtalelse:

"Fra mit første til sidste klik med musen, er jeg ikke andet end MEGET tilfreds! Det gik hurtigt og nemt online. Jeg blev faktisk overrasket over hvor nemt det egentlig var at bestille en bil. Efter endt ansøgning på jeres hjemmeside gik der ikke andet end 5 min før min kontrakt lå klar i min e-Boks. Ydermere er jeg blevet fulgt og kontaktet af den samme person inde ved jer hver gang, dette for mig giver stor tillid."
– Jimmie Hausner Villadsen.

Vi anbefaler, at du prøver det selv!

Start med vores kampagnebiler

 

 


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere