Releasing – til dig der vil have mere bil for pengene

nettobiler-ovenfra

Vil du gerne have mere bil for pengene, er Releasing måske noget for dig? Med vores koncept Releasing, vil du opleve biler, der har kørt op til 60.000 km og er maks. tre til fire år gamle og alle med en attraktiv lav førstegangsydelse. Du kan se info og specifikationer om hver enkel bil under vores koncept releasing. Er du stadig lidt i tvivl om Releasing kunne være det rigtige for dig? Så læs videre og opdag de mange fordele ved privatleasing af brugt bil.

Hvad er Releasing?

Releasing er privatleasing af brugt bil, der tidligere har været leaset ud til en anden kunde. Når du privatleaser en brugt bil, vil du opnå de samme fordele, som hvis du leaser en ny bil. Vores Releasing konceptet vokser i popularitet og det er ikke længere antallet af ejere, der er afgørende for, hvor attraktiv bilen er – duften af ny bil er ikke længere lige så vigtig, som det faktum, at genbrug vinder frem. Det er vigtigt at dele og låne af hinanden, så vi ikke belaster miljøet unødvendigt. Når det så er sagt, så vil bilen stadig dufte rent og lækker, når du får den.

Med Releasing bestræber vi os ligeledes på, at du har bilen så hurtigt som muligt. Vi har en masse biler klar og fordelen ved Releasing er, at bilerne som regel altid er klar, når aftalen er lavet. Det betyder, at de kan hentes med det samme. Hos Privatleasing.dk, har du som regel altid bilen hurtigt, uanset om den er ny eller brugt – men den brugte bil er altid hurtigt klar. Det er de nøjagtige biler du kan se på siden, det er den nøjagtige farve og bilen holder klar. Det kan ikke være nemmere!

Kan jeg stadig tilvælge produkter og ydelser?

Ja – du får præcis de samme muligheder med privatleasing af brugt bil, som hvis du skulle lease en helt ny. Faktisk får du mere bil for pengene, da konceptet automatisk afføder biler, du normalt ikke vil kunne finde til samme pris andre steder på markedet, da bilen har haft en længere historik med andre folk bag rattet. Du kan stadig tilvælge og købe ydelser til din aftale, så den passer til dine behov. Som altid får du også fast og gennemskueligt bilbudget, når du leaser hos Privatleasing.dk - skab dig det fulde overblik over din biløkonomi.

Jeg vil gerne have følelsen af ny bil

Du vil formentlig blive positivt overrasket over, hvor meget bilerne gennemgår inden de er klar. De bliver ikke kun støvsuget og kørt igennem vaskehal. De gennemgår tværtimod en lang række punkter, der skal sikre høj kvalitet og sikkerhed, inden du modtager bilen. Bilerne gøres både mekanisk og kosmetisk klar til dig, men der er selvfølgelig tale om en brugt bil, hvilket betyder, at bilen kan have små ridser, når du modtager den.

Vores klargøringscenter Netto Biler, sørger for denne proces. Se videoen og få det fulde overblik over den proces Releasing-bilerne gennemgår fra de bliver indleveret af forrige kunde og til de er klar til næste. Måske er det dig?

 

Hvorfor privatleasing fremfor at købe?

Uanset om bilen er ny eller brugt, kan der være mange fordele ved at privatlease fremfor at købe. Så hvis du efter læsningen af denne artikel, er blevet hooked på at få fingrende i en Releasing-aftale eller måske har kigget vores kampagne-biler igennem og forelsket dig i en helt ny og lækker Ford Fiesta med lav førstegangsydelse, men stadig sidder tilbage og tænker ”hvorfor ikke bare købe den?” - så læs videre her. Der følger nemlig ikke kun fast bilbudget med en leasingaftale hos os. Der er ligeledes andre fordele, der kan give dig svaret på, hvorfor det er en god ide at privatlease.

Se vores Releasing biler her


Få hele pakken

Privatleasing.dk har sammensat et koncept, hvor der er tænkt på det hele – hvilket betyder, at du kan få mere bil for pengene og stadig opleve alle fordelene, der følger med eller kan tilvælges.

Har du spørgsmål til konceptet eller generelt omkring privatleasing, så er vi klar til at hjælpe dig videre.


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere