Privatleasing vækster

Antallet af personer, der privatleasing går op ift. samme periode sidste år

Flere får øjnene op for privatleasing. De mange fordele er da også svare at argumentere mod. Fleksibilitet, sikkerhed og ingen risiko for værditab er bare nogle af de fordele, der kan nævnes i forbindelse med privatleasing af bil. Vi ser en stor vækst i leasingaftaler og vi forstår det godt. Læs med her hvis du stadig ikke har opdaget de mange fordele.

Hvorfor er privatleasing en god ide?

Når du privatleaser en bil, medfølger der ikke bare en udstyrspakke og 4 dæk, der medfølger også både fleksibilitet og sikkerhed. Du slipper for bekymringer omkring forsikringer, da det ofte er med i aftalen eller kan tilkøbes. Her medfølger også afleveringskasko, så du efter endt leasingaftale kan aflevere bilen uden at bekymre dig om eventuelle skader. Læs mere om afleveringskaskoen her.

Du opnår fleksibilitet, hvor du - i takt med at dine behov ændre sig - kan skifte bil, ændre kilometer forbruget, eller træde ud af aftalen, hvis du ikke længere har behov for en bil. En leasingaftale kan altså tilpasses netop dine behov.

Det er ikke kun bilens sikkerhedsudstyr, du kan være glad for, når du leaser en bil. Du kan også være glad for den økonomiske sikkerhed, der medfølger. Med et fast bilbudget behøver du nemlig ikke bekymre dig om, hvor mange penge der skal bruges på bilen hver måned. Beløbet ligger fast og dækker over omkostninger til service, så der ikke opstår overraskelser eller uforudsete regninger i dit faste bilbudget. Så kan du i stedet fokusere på andre ting, når du ved, at du altid har en driftssikker bil holdende klar.

Ingen risiko for værditab

Vi har nævnt det før, og vi nævner det gerne igen! Det er noget, vi ikke kan fremhæve nok. Du har helt sikkert hørt mange sige:
"Lige så snart du ruller din nye bil udover kantstenen ved forhandleren, så er den allerede faldet i værdi."

Hvis du privatleaser behøver du ikke bekymre dig om dette, men i stedet bare nyde at du kører i en ny moderne og sikker bil. Efter endt leasingperiode, eller når de første 12 mdr. er gået, kan du nemlig aflevere bilen igen, og vælge en ny og endnu mere moderne model, når din leasingperiode er udløbet.

En anden tryghed, der er værd at påpege, er, at du er sikret mod eventuelle ændringer i registreringsafgiften og derved slipper for risikoen for en større afskrivning på bilen end forventet. Det giver økonomisk tryghed, når du privatleaser.

Privatleasing i vækst

Der er altså rigtig mange fordele ved privatleasing og kigger vi på tallene over nyregistrerede biler der er leaset i perioden 1/1-2019 til 17/2-2019, får vi en top-10 over de biler, der er blevet leaset mest.

Disse tal holdes ligeledes op imod tallene fra 2018 og her ses forskellen tydeligt.

Privatleasing.dk – kør bare!

Som vi indledte med at sige, er der flere og flere, der får øjnene op for privatleasing.

Blandt andet er Citroën C4 Cactus og Nissan Qashqai to populære biler, hvad angår privatleasing. Citroën C4 Cactus er både rummelig og nem at manøvrere. Nissan QASHQAI har den helt store udstyrspakke og komfort i fokus. Der altså tale om to meget forskellige biler, med hver deres egenskaber.

Privatleaser du hos os, er der muligheder for at få attraktiv forsikring, rabat på brændstof og adgang til din egen ”Min bil” app. Her får du overblik over din leasingaftale, du kan nemt tilkøbe flere kilometer og forlænge din leasingaftale, ligesom du kan følge med i dit brændstofforbrug.

Er du mere til en brugt bil, har vi også et attraktivt tilbud på en brugt Peugeot 308 stationcar, hvor du får meget mere bil for pengene.

Se alle vores attraktive kampagnetilbud og oplev alle fordelene ved privatleasing af din næste bil. Privatleasing.dk – kør bare…

Find din nye bil i dag

Som altid har vi et udvalg af biler til hver smag. Uanset om du er på udkig efter en ny familiebil, en bil til teenageren derhjemme eller den perfekte løsning til dig, der kører langt hver dag, så finder du flere muligheder hos os. Hvis du længe har overvejet at skifte den gamle ud, er det nu du skal gå ind og bestille bilen.

Se alle vores kampagner og privatleas din nye bil lige herKontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere