Privatleasing på Business Class

Ung business mand smiler og kører bil

Flere og flere overvejer i dag at lease frem for at købe deres næste bil. Privatleasing er også til dig, der vil køre i en attraktiv bil i firmabil-klassen. Privatleasing på Business Class er til dig, der i dag kører i firmabil og overvejer at skifte til egen bil.

Når du leaser din bil på Privatleasing på Business Class, får du frihed og fleksibilitet til at vælge den bil, der passer til dine behov frem for at være bundet af en firmaordning. Du får økonomisk tryghed, da privatleasingydelsen dækker både afskrivning, service, forsikring og forrentning - så det eneste variable er din brændstofudgift.

Derudover giver Privatleasing på Business Class dig den fordel, at du slipper for beskatning af firmabil og i stedet kan drage nytte af kørselsfradrag og evt. kilometerpenge. Du har også mulighed for at få et brændstofkort, så du får rabat, hver gang du tanker.

Leasing er en attraktiv finansieringsform med høj grad af fleksibilitet. Du kan fx tilkøbe flere kilometer i perioden, ligesom du kan forlænge aftalen, hvis dit behov ændrer sig. Det gør du let og enkelt via vores app ”Min bil – leasing med overblik”.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Kvinde får overdraget bilnøgler

Tjen penge på din leasingbil

En ny ændring i FDMs og Finans og Leasings fælles privatleasingkontrakt, åbner nu op for, at du leje din privatleasingbil ud eller dele den med andre.

Læs mere
IAA Bilmesse i Frankfurt

På bilmesse i Frankfurt med Privatleasing.dk

Få et indblik i de kommende biler du kan se på landets veje, da Privatleasing.dk var med på bilmesse.

Læs mere