Privatleasing på Business Class - til dig der hellere vil privatlease firmabilen

Nabo kigger over væk

Er du træt af at være bundet af en firmaordning, når det kommer til firmabilen? Vi kan hjælpe dig med at få friheden tilbage. Vi har skabt konceptet Privatleasing på Business Class, hvor du udover at gå fra beskatning til kørselsfradrag også vil opleve en større frihed i din leasingaftale.

Træt af at være bundet af firmaordning og fast bil?

Du har arbejdet i virksomheden længe, men du har aldrig rigtig været glad for deres firmapolitik om, at alle firmabiler skal været ét bestemt. Du har længe drømt om at køre et helt andet mærke, fordi det siger dig meget mere. Så hvad med at du bare bestemmer selv? Med Privatleasing på Business Class kan du både vælge bil, udstyr og sammensætningen i aftalen. Med dette koncept får du frihed i din leasingaftale. Det får du ved, at du selv sammensætter den aftale, der passer til dine behov. Her kan du selv bestemme hvilket og hvor meget ekstraudstyr du ønsker og aftalen kan tilpasses løbende alt efter behov. Med Privatleasing på Business Class kan du dermed se dig fri for firmaordningen og vælge den bil, der også passer bedst til dine personlige behov – det bedste fra to verdner, finder du i denne pakke.

Når jeg afleverer bilen – er der stadig frihed?

Der er ikke noget værre end at stå og skulle aflevere sin 4-hjulede kollega efter mange års tjeneste, dit arbejde sættes ikke på pause, så det hele må gerne gå hurtigt og problemfrit, så du kan komme videre. Måske venter den næste bil allerede på dig – eller næste kunde for den sags skyld! Med denne pakke har vi sørget for en aftale inklusiv forsikring med en attraktiv afleveringskasko. Så behøver du ikke bekymre dig om buler og skrammer, når bilen skal leveres tilbage. Læs mere om forsikringspakken her og find ud af, hvor godt vi kan passe på dig og din bil – også ved aflevering.

Jeg ved ikke hvordan mit job ser ud om et år!

Tiderne skifter og du vil helst ikke binde dig i for lang tid af gangen, i tilfælde af at der kan ske nogle ændringer, som forandrer din situation. Det forstår vi og vi oplever tit, at man helst undgår at privatlease sin firmabil, netop på grund af frygten for at binde sig til noget, som man ikke kan komme ud af. Men derfor har vi også sørget for, at med netop denne pakke, skal du ikke binde dig i flere år. Vi ved at behovet kan ændre sig løbende, når det handler om firmabilen og derfor er det også muligt at ændre aftalen løbende. Både hvis der skal justeres på km. pr. år, udstyr eller hvis du pludselig opdager en ny smart bil på markedet, som ville passe dig bedre.

Biler der passer til konceptet

Med Privatleasing på Business Class sørger vi for biler, der passer til de behov, der kan opstå. Det betyder, at vi med denne pakke tilbyder et udvalg af biler, der udstråler professionalisme, og hvor du kan vælge udstyr, kilometer og periode der passer til netop dit behov.

 

Se vores konceptbiler her


Få hele pakken

… når du vælger et af vores koncepter. Her har vi nemlig skræddersyet løsninger, som passer til forskellige behov. Typisk betyder det, at du får en privatleasingaftale inklusiv forsikring og / eller flere kilometer samt en bil, som matcher dit behov. Vi har sammensat et koncept, hvor der er tænkt på det hele – hvilket betyder, at du kan slippe fri fra firmaordningen og opleve friheden i dine egne valg, når det kommer til DIN firmabil. Har du spørgsmål til konceptet eller generelt omkring privatleasing, så er vi klar til at hjælpe dig videre.


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dk

 


Læs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere