Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Ung business mand sidder i bil i førersædet

Privatleasing på Business Class


Af Sidse Norre, Privatleasing.dk


Flere og flere overvejer i dag at lease frem for at købe deres næste bil. Privatleasing er også til dig, der vil køre i en attraktiv bil i firmabil-klassen. Privatleasing på Business Class er til dig, der i dag kører i firmabil og overvejer at skifte til egen bil.

Når du leaser din bil på Privatleasing på Business Class, får du frihed og fleksibilitet til at vælge den bil, der passer til dine behov frem for at være bundet af en firmaordning. Du får økonomisk tryghed, da privatleasingydelsen dækker både afskrivning, service, forsikring og forrentning - så det eneste variable er din brændstofudgift.

Derudover giver Privatleasing på Business Class dig den fordel, at du slipper for beskatning af firmabil og i stedet kan drage nytte af kørselsfradrag og evt. kilometerpenge. Du har også mulighed for at få et brændstofkort, så du får rabat, hver gang du tanker.

Leasing er en attraktiv finansieringsform med høj grad af fleksibilitet. Du kan fx tilkøbe flere kilometer i perioden, ligesom du kan forlænge aftalen, hvis dit behov ændrer sig. Det gør du let og enkelt via vores app ”Min bil – leasing med overblik”.

Privatleasing på Business Class er derfor et godt alternativ til en firmabil.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...