Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Har du hørt skrækscenarier om biler på fossile drivmidler i fremtiden, muligt værditab og usikkerhed ved aflevering efter udløb af leasingperioden? Så læs denne artikel, som vil guide dig igennem nogle af de fordele, der gør det trygt og sikkert at lease din næste bil.

Tryghed i fremtiden

Med flere afgiftsændringer inden for de seneste år, har det været en dyr fornøjelse at eje sin egen bil og i øjeblikket flyder medierne over med scenarier der forbyder salg af biler, der kører på fossile drivmidler i 2030. Hvad kan det så komme til at betyde for værditabet på en bil over de kommende år? Det er der ingen grund til at bekymre sig om, når du privatleaser hos Privatleasing.dk, da du betaler en fast månedlig ydelse og afleverer bilen igen efter endt aftale. Du slipper altså for at bekymre dig om værditabet på bilen, når aftalen udløber.

Skal vi lave en aftale, eller to?

Hos Privatleasing.dk har vi tænkt driftsudgifterne ind i din privatleasingaftale, idet en aftale hos os altid er inklusiv service. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om uforudsete udgifter til service gennem hele din leasingaftale. En anden aftale vi gerne laver, omhandler de variable udgifter som alle taler om, og som vi hos Privatleasing.dk har gjort noget ved. Nemlig brændstof! Vi tilbyder alle vores kunder muligheden for, at få et brændstofkort, der både giver adgang til attraktive rabatter og ekstra kredittid.

Tryg aflevering

Når vi spørger dem der overvejer privatleasing, hvad de er mest bekymrede for, så er det den usikkerhed som der kan opstå ved afleveringssituationen. Mange spørgsmål dukker op og usikkerheden omkring selve processen kan derfor på mange måder blive utryg. Det kan være spørgsmål som:

  • Har bilen mange skader?
  • Hvordan gøres disse op?
  • Kommer der en stor efterregning?

Hos Privatleasing.dk er ’Tryghed’ nøgleordet og derfor bliver bilen gennemgået på et uvildigt FDM Center, når du afleverer bilen. Det er vores erfaring, at langt de fleste kunder ikke oplever store efterretninger, men naturligvis kan det være svært at bevæge sig rundt i trafikken uden at få en eller flere småskader undervejs. Hos Privatleasing.dk har vi derfor også taget højde for din tryghed på dette område, ved at tilbyde en attraktiv ansvar/kaskoforsikring, der ligeledes omfatter afleveringskasko – et produkt, som du kan købe som et tillæg til din privatleasingaftale.

Afleveringskasko

Med en afleveringskasko behøver du ikke bekymre dig om uforudsete buler og skrammer, når bilen skal afleveres. Du vil være forsikret mod parkeringsbuler og småskader, der er opstået pludseligt og uforudset, for op til kr. 25.000 ekskl. moms med én samlet selvrisiko på kr. 5.000. Afleveringskaskoen gælder såfremt bilen har været forsikret i min. 11 mdr. (regnet fra 1. registreringsdato) – og har kørt maksimalt 175.000 km. På den måde sørger Privatleasing.dk for, at der er tryghed på hele rejsen, fra du henter bilen til du afleverer den igen.

Du kan også læse mere om vores forsikring.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Kvinde får bilnøgler i bil

Bilpriser.dk: Leasing slår stadig køb

Bilpriser.dk har netop foretaget en analyse på de 26 mest solgte biler i Danmark, der viser, at leasing stadig slår køb.

Læs mere
Pressemeddelelse fra FDM og Finans og Leasing

Når du privatleaser, får du økonomisk tryghed

Få en FDM-godkendt kontrakt og fast bilbudget, når du privatleaser hos os.

Læs mere