Privatleasing - hvor landede vi i 2019 og hvad kan vi forvente af 2020?

Vej 2019-2020

Det er ikke muligt at tale om 2019 uden at tale om privatleasing. Året 2019 blev året, hvor privatleasing tog endnu et solidt ryk op ad kurven og der kom både mere fokus på fordelene samt flere der fik øjnene op for, hvor smart det er at privatlease i fremfor at købe – men hvad med 2020? Hvad kan vi forvente og hvad skal vi glæde os til i starten på dette nye årti. Læs med og få svaret her!

2019 – et år med mere bil for pengene!

2019 var året, hvor Privatleasing.dk for alvor gik i markedet med leasing af brugte biler. Med konceptet Releasing, kan vi tilbyde brugte biler til en lav førstegangsydelse og endnu lavere månedlig ydelse op imod bilens størrelse og udstyr. Releasing affødte dermed helt automatisk ”mere bil for pengene”-sloganet, der i den grad beskriver Releasing og de muligheder man har, hvis man privatleaser en brugt bil fremfor ny.

I 2018 blev der privatleaset 14.235 brugte biler i Danmark og i løbet af 2019 steg tallet til 16.993, det er altså en stigning på næsten 20% og vi forventer kun, at det fortsætter. Det er ligeledes grunden til, at vi i slutningen af 2019 fik Premium biler på Releasing-konceptet, som vi også forventer os meget af i 2020.

 

Digital optimering – året der gjorde det både hurtigere og mere enkelt at privatlease

2019 blev ligeledes året, hvor Privatleasing.dk tog et stort digitalt skridt direkte ind i fremtiden og blev endnu mere digitale. I 2019 kunne vi præsentere Danmarks første e-commerce shop for biler. Muligheden for at privatlease sin bil hjemme fra sofaen og modtage alle dokumenter indenfor 5 min direkte i e-Boks. Med få klik og en digital underskrift, er du godt kørende.

Hvorfor er det en god ide at privatlease fremfor at købe? – 3 gode grunde!

Ingen bekymringer om værditab, mulighed for at skifte bilen oftere og fast bilbudget uden overraskelser. Det er bare en lille håndfuld af de fordele du vil opleve med privatleasing.

1. Ingen bekymringer om værditab

Med privatleasing slipper du for at bekymre dig om værditab på bilen, da du ikke skal ud og sælge den efter endt leasingperiode – men i stedet kan fokusere på din nye bil. Når leasingperioden er ovre, afleverer du blot bilen tilbage. Har du passet godt på den og kun kørt det antal km, aftalen indeholder, skal du som regel ikke forholde dig til mere. Det vil du blive informeret om, når bilen har været til gennemgang.

2. Skift bilen oftere efter behov

Når du privatleaser skifter du typisk bilen hvert tredje år. Derfor er leasing godt for dig, der ofte forelsker sig i den nyeste model eller som har brug for at skifte bil efter livssituationen. Efter de 36 måneder kan du lease en ny og på den måde altid være godt kørende i den nyeste model.

Herudover er leasing også godt for dig, der ønsker større frihed, når behovene ændrer sig. Måske har du været vant til en mindre by-bil, men får på grund af jobskifte brug for at pendle mellem arbejde og hjem.

3. Fast bilbudget uden overraskelser

Hos Privatleasing.dk får du fast bilbudget og dermed det fulde overblik over de månedlige udgifter, der følger med bilen. En aftale hos os er altid inklusiv service og du kan der udover blandt andet tilkøbe en aftale om forsikring inklusiv afleveringsdækning – så har du altid styr på dine fast bil-udgifter.

Et nyt årti – hvordan vil det se ud i 2020?

Hurtigere levering

Det er vigtigt at sætte mål – for har man noget at arbejde efter, vil man automatisk blive motiveret til at gøre sit bedste. Et mål vi har sat os, er blandt andet ”skriver du under på aftalen – kan du hente din bil inden for 48 timer”. Altså biler som er på lager. Vi ved, at en simpel proces, god rådgivning, og hurtig levering er de primære faktorer, for at kunderne vælger privatleasing.dk. Det forpligter! Vi vil bestræbe os på, at blive ved med at udvikle nye koncepter, der gør det at have adgang til at ”lease” en bil, mere simpelt.

Endnu større sortiment

Både nye og brugte biler vil komme til at fylde i endnu større grad, når du besøger vores side. Vi arbejder altid på at have det mest opgraderede udvalg af biler – både brugte og nye. Det vil vi blive ved med og derfor skal du følge godt med, for at holde dig opdateret. Det nye årti vil igen være et årti, hvor vi ikke lader os nøjes og vil målrettet arbejde på, at kunne opdatere Privatleasing.dk med biler i alle afskygninger og til alle behov. Følg med!

 


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dk

 


Læs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere