Privatleasing der passer til dit behov – find dit rigtige match hos os!

Forskellige livssituationer giver forskellige bil- og kørselsbehov

Vi har lavet guiden til dig der gerne vil finde den helt perfekte bil til de behov eller den situation du står i. Mange oplever store fordele ved at privatlease, da behov og livssituation kan ændre sig løbende. Derfor ved vi også, at når der skal privatleases en ny bil, så er det vigtigt at tage højde for, hvad der er vigtigt for dig LIGE NU! Vi har skabt overblikket her så du kan lade dig inspirere i søgningen efter det perfekte match.

Kører du langt for karrieren?

Kvinde pendler i bil

Kører du mange kilometer for at kunne have drømmejobbet? Så er det vigtigt med en bil, der kan få dig sikkert og behageligt fra A til B. En bil der aldrig skuffer og som gør dig frisk og klar til en ny arbejdsdag, når du når frem.

Privatleasing.dk kører med konceptet Pendlerleasing, og her er der ikke kun fokus på biler med gode egenskaber til dig der kører langt, der er også fokus på et fast og gennemskueligt bilbudget og gode økonomiske biler.

Prøv Volvo V60 til Pendlerleasing

Hos Privatleasing.dk kan du privatlease Volvo V60, der med sikkerhed kan få dig trygt frem på vejen. Det er dog ikke kun sikkerheden der er i top. Volvo V60 indeholder automatgear og køre-computer, hvilket er gode egenskaber på de lange ture.

Kører du langt hver dag, kender du til vigtigheden af en bil, der kan assistere og gøre morgentrafik og lange køer nemme for dig. Så kan du også fokusere på at tage de håndfrie opkald og deltage i skypemøder over højtaleren. Hvis bilen kan hjælpe lidt til på motorvejen, vil det være muligt at koncentrere sig om andre (håndfrie) ting.

Hvid Volvo V60, årgang 2018

Læs mere om Volvo V60 og vores Pendlerleasing-koncept

Lyn-tip: Har du brug for underholdning på de lange ture? – så lyt til podcasten ”Brinkmanns briks” – med denne i højtaleren på turen, vil du føle dig oplyst og nysgerrig, når du når frem til en ny arbejdsdag.

Kører du rundt med hele fodboldholdet?

Mor kører søn til fodbold

Er du den forælder, der genererer ekstra overskud hver dag og minimum tre gange om ugen kører både egne og andres børn til fodboldtræning og kampe? Så er det altafgørende at have en bil med god plads til både vilde børn og store sportstasker.

Sikkerheden skal også være i orden og det skal være nemt at komme til mellem sæderne, når rester efter middagssnacken skal støvsuges væk efter weekendens kamp. Du skal helst have følelsen af at køre i en mini-lastbil, mens du sidder i en fed bil.

Privatleasing.dk har skabt konceptet Familieleasing. Her får du en aftale inklusiv forsikring.

Prøv Citroën Grand C4 SpaceTourer til Familieleasing

Hos Privatleasing.dk kan du blandt andet privatlease Citroën Grand C4 SpaceTourer, en stor lækker bil med 7 sæder, der kan rumme mange på én gang.

Bare fordi den er rummelig og praktisk, behøver den jo ikke være kedelig! – det er den i den grad heller ikke. Med Grand C4 SpaceTourer får du nemlig en bil med både rå og elegante træk, der i den grad udstråler: ”Mine børn bliver sportsstjerner en dag ”.

Inde i bilen finder du mange små opbevaringsrum, der kan være nyttige til snacks, drikkedunke og solcreme til de dage, hvor solen skinner ekstra meget på fodboldbanen.

Grå Citroën Grand C4 SpaceTourer, årgang 2017, fritlagt

Læs mere om Citroën Grand C4 SpaceTourer og vores Familieleasing-koncept

Lyn-tip: Trænger bilen altid til en ordentlig omgang efter en uge med sport? Vi har lavet en guide til den perfekte forårsrengøring, der kan bruges hele året rundt, især med fokus på de beskidte bundmåtter.

Er du taxachauffør i din fritid?

Far låner bil ud til søn

Kunne I lige så godt skrive ”Mors og fars Taxa-service” henover hoveddøren derhjemme? Uanset om det er en fælles service, eller én af forældrene i husholdningen der primært står for den tjans, så er det måske snart på tide at give sig selv og teenageren lidt frihed!

Du kan få friheden i at slippe for at køre rundt og sætte af og samle op. Den travle teenager kan få friheden i at have muligheden for at sætte sig ud i sin egen bil og køre afsted.

Privatleasing.dk har konceptet Forældreleasing, hvor den helt store fordel selvfølgelig er, at du slipper for selv at være chauffør. En anden stor fordel er også, at du hjælper dine voksne børn godt i gang med livet som bilist.

Prøv Skoda Citigo til Forældreleasing

Hos Privatleasing.dk kan du privatlease Skoda Citigo, som den perfekte ”førstegangsbil” til teenageren i husholdningen.

Det er en lille bil med stor komfort og god sikkerhed. Bilen har blandt andet automatisk nødbremse, hvilket kan være en fordel, nu hvor kørelæreren ikke længere sidder og agerer den rolle.

Den er nem at navigere rundt og perfekt til en teenager der har en masse aftaler, træning eller brunch med venner og veninder inde i byen.

Samtidig er det også den perfekte aftale til forældrene, der nu kan slappe af og begynde at dyrke andre interesser end taxakørsel.

Grøn Skoda Citigo, årgang 2017, fritlagt

Læs mere om Skoda Citigo og vores Forældreleasing-koncept

Lyn-tip: Bange for buler? Hos Privatleasing.dk får du denne leasingaftale inkl. forsikring med afleveringskasko, hvor du er forsikret mod parkeringsbuler og småskader, der er opstået pludsligt og uforudset.

Kontakt os hvis du har spørgsmål

Tag fat i os ved spørgsmål eller hvis du vil høre om mulighederne for at sammensætte en aftale, som matcher dine behov på bedste vis.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere