Premiere på nye Releasing biler!

Nabo kigger over væk

Releasing af Premium biler hos Privatleasing.dk

Vores Releasing koncept vokser i popularitet og det er ikke længere antallet af ejere der er afgørende for, hvor attraktiv bilen er – duften af ny bil er ikke længere ligeså vigtig som det faktum, at genbrug og second hand vinder frem. Det er vigtigt at dele og låne af hinanden, så vi ikke belaster miljøet unødvendigt.
Som noget helt nyt kan vi nu tilbyde Premium biler på vores Releasing koncept, der vil slå benene væk under dig. Der vil snart komme flere biler trillende – men først og fremmest kan vi løfte sløret for to helt fantastiske nye Premium (brugt)biler. Læs med her!

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond

Audi A3

Audi A3 er en mellemstor bil i stilrent design med ekstra skarpe linjer. Alt det bedste fra Audi finder du her i en kompakt størrelse til både korte bykørsler og længere køreture. Noget af det første man opdager, når man kaster sit blik på denne mellemklassebil fra Audi er, at det er en af de skarpeste biler på markedet. Audi A3 er baseret på Volkswagen Golf, men det betyder ikke, at man bare får sig en smart folkevogn. A3 er nemlig en vaskeægte Audi med alt hvad dette indebærer – også som brugtbil! - se den her og læs mere.

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond

Audi Q5

Audi Q5 har god plads og er yderst velegnet til mange timer på landevejen. Alle bilens detaljer har det karakteristiske Q-design og udstråler momentum og overlegenhed. Dette gælder blandt andet iøjnefaldende motorhjelm, den blidt hældende taglinje, sidespejlene, der er monteret på bilens skulderparti og den smalle rudelinje. Altså alt i alt smukke former og detaljer!
Af og til skal man reagere på nuet og slå til! Eksempelvis lige her, hvor du kan få fingrene i en brugt og velholdt Q5. Denne bil er en SUV med format og god udstråling - se den her og læs mere.

Hvorfor skal jeg vælge Releasing?

Releasing er privatleasing af biler, der tidligere har været leaset ud og nu efterlyser en ny ejer, at bruge noget tid på vejen med. Der er ikke ændret i hverken fordele eller aftale – det eneste der er anderledes er, at bilen er brugt. Bilerne har kørt et sted mellem 30.000 – 70.000 km. De fås i forskellige farver, men vi kan dog ikke garantere en bestemt farve, da det afhænger af de biler, vi har til rådighed. Alle biler er i god stand og alle er blevet gennemgået på et FDM testcenter inden de gives op til adoption.


Med Releasing vil du ligeledes få FDM godkendt leasingaftale, fast og gennemskueligt bilbudget og en aftale inklusiv service.

Forsikring og dækaftale oveni – for at gøre det endnu nemmere!

Hos Privatleasing.dk kan du vælge tre forskellige dækaftaler til din leasingaftale. Der er både mulighed for en helt almindelig dækaftale, hvor du kan få skiftet hjul på dækcenter og selv skal sørge for vinterdæk.
Vil du gerne slippe helt for at skulle tænke på vinterdæk, så har vi også en aftale hvor vinterdæk indgår. Udover både sommerdæk og vinterdæk, får du også muligheden for at opbevare det sæt du ikke bruger, på et dækhotel. Udskiftning er med i ydelsen.


Der er også mulighed for at slippe alle dæk-bekymringer HELT, ved at vælge den tredje og sidste dækaftale, der indeholder helårsdæk. Så skal du kun fokusere på at få dem skiftet, når de er slidt ned – hvilket selvfølgelig er med i aftalen.

Læs mere om de tre dækaftaler
og blive klogere på, hvilken der kunne passe bedst til dig


 

Tag Privatleasing.dk med på råd!

Lyder Releasing som noget, der kunne passe perfekt ind i din hverdag eller arbejdsliv? Vi står klar til at rådgive, uanset om det er de nye Premium biler du er interesseret i, eller om det er en af vores andre Releasing-biler, du er faldet for.

Tag fat i os på 89895140 eller salg@privatleasing.dk eller gå online på privatleasing.dk og få et tilbud på den bil du drømmer om – kør bare!

 Læs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere