Pendlerleasing – til dig der kræver en god makker på vejen!

Pendler 1200X300

Kører du langt for drømmejobbet? Har du satset alt på et langdistanceforhold? Bor din familie i den anden ende af landet? – ja der kan være mange grunde til, at du bruger uendelige timer på vejen. Vi har derfor skabt konceptet Pendlerleasing, for at gøre det nemmere og simplere at sætte sig ud i bilen og trille afsted.

Det hele handler om brændstof – kan du genkende det?

Er der brændstof nok på bilen? – og hvor langt kan du køre, før du er nødt til at tanke igen. Som pendler lærer man ret hurtigt sin bil og brændstofforbruget at kende. Men det fylder stadig meget. For uden brændstof, ville man ikke komme langt. Omkostninger til brændstof kan hurtigt løbe op og fylder ofte en del på budgettet. Det er vigtige penge at bruge, men man kan føle det er penge lige ud af udstødningen. Derfor har vi sørget for, at en aftale om Pendlerleasing er inklusiv brændstofkort med rabat. Så kan du spare, hver gang du tanker!

Du kan køre mere med os 

Du kører langt fordi dit drømmejob ligger i hovedstaden, men du er mere Vesterhavs-typen? Vi har selvfølgelig sørget for, at skrue op for antal kilometer i netop denne aftale. Derfor har vi på alle vores Pendlerleasingbiler sørget for, at hæve antal km. pr. år op til 30.000, så kan du roligt køre afsted uden at bekymre dig om, hvorvidt du vil komme til at køre for meget årligt. Uanset om det så er jobbet, dit livs kærlighed eller noget helt andet du kører langt for Vi giver dig flere kilometer at køre for.  

Vi ved, hvor vigtig den er!

Forestil dig dette: Du er på vej på arbejde en tidlig morgen og mens du holder i kø på motorvejen, begynder en lampe i instrumentbrættet pludselig at lyse! Hvis din bil svigter nu, vil det komme til at gå udover både arbejde og humøret. Derfor får du med Pendlerleasing-pakken en samlet løsning inklusiv serviceaftale og mulighed for at tilvælge erstatningsbil. Det betyder, at service altid er inkluderet i din leasingaftale. I serviceaftalen medfølger service- og vedligeholdelseseftersyn, reparationer som følge af normal slitage og nødvendige trafiksikkerhedsmæssige reparationer, påfyldning af væsker og udskiftning af pærer og viskerblade i forbindelse med service. Så kører du altid i en driftssikker bil. Du har ligeledes mulighed for at tilvælge Vejhjælp til denne aftale. På den måde kan du altid få fikset bilen så hurtigt som muligt, hvis uheldet er ude. 

Biler der passer til konceptet

Pendlerleasing konceptet har et udvalg af biler, der er nøje gennemtænkt – her får du nemlig biler, hvor der især er fokus på tre vigtige faktorer, hvis du kører langt:

  1. Lavt brændstofforbrug
  2. Lav grøn ejerafgift
  3. Sikkerhed

Bilerne du finder under dette koncept, er altså både biler med lavt brændstofforbrug, lav grøn ejerafgift og sidst men ikke mindst, biler der har en høj grad af indbygget sikkerhed. Alle tre faktorer er vigtige i en hverdag, hvor der bliver brugt mange timer bag rattet. Se vores pendlerbiler her.


Få hele pakken

Privatleasing.dk har sammensat et koncept, hvor der er tænkt på det hele – hvilket betyder, at du kan få mere bil for pengene og stadig opleve alle fordelene, der følger med eller kan tilvælges.

Har du spørgsmål til konceptet eller generelt omkring privatleasing, så er vi klar til at hjælpe dig videre.


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere