På bilmesse i Frankfurt med Privatleasing.dk

IAA Bilmesse i Frankfurt

Fra den 14. til den 24. september blev det 67. IAA afholdt i Frankfurt, den største bilmesse i verden. Med "største" mener vi største. På den ca. 230.000 kvadratmeter store bilmesse var der opstillet 1.100 udstillinger, med rødder i 39 lande, for de knap 950.000 besøgende, der strømmede igennem i løbet af de ti dage.

Læg dertil 219 verdenspremierer af bl.a. nye biler, hvilket gør det til et rent bilmekka for bilentusiaster og -nørder. Og Privatleasing.dk var naturligvis med.

Et stort fokusområde på messen var SUV-bilerne, der spænder fra den kompakte mellemklasse til de større og mere luksuriøse. Der blev ligeledes brugt en god portion energi i de hurtige GTi-biler og de fantastiske konceptbiler, hvor bilmærkerne rigtigt kunne slippe hæmningerne.

Teknologien i bilerne var i det hele taget et populært omdrejningspunt på messen, hvor især sikkerhed og optimering af køreoplevelsen var markant. Hybridteknologien arbejder mange af mærkerne også hen imod, hvor flere af dem kunne præsentere nye hybridmodeller.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Ung business mand smiler og kører bil

Privatleasing på Business Class

Privatleasing på Business Class er til dig, der i dag kører i firmabil og overvejer at skifte til egen bil.

Læs mere
To unge sidder og smiler med deres telefoner

Bliv boende hjemme og få egen bil

Slip for dyr studiebolig og få din egen bil, der giver dig fleksibiliteten til at komme til og fra studie eller arbejde.

Læs mere