Ny registreringsafgift – vi opdaterer vores priser

Lov-/paragraf-tegn Arkiveret

10-11-2017

Priserne på vores leasingbiler er opdateret efter den nye registreringsafgift. Du kan se priserne på vores kampagnebiler her.

God fornøjelse.
27-10-2017

Vi arbejder på højtryk for at opdatere priserne på vores leasingbiler efter den nye registreringsafgift. Vi forventer at få priserne klar i løbet af uge 45, så hold godt øje med Privatleasing.dk.
22-09-2017

Torsdag den 21. september indgik regeringen og Dansk Folkeparti aftale om ny registreringsafgift. Vi kender endnu ikke det fulde omfang af konsekvenserne, men som det ser ud på nuværende tidspunkt, kan vi ikke garantere prisen på biler, som leveres efter den 3. oktober 2017.

Vi er samtidig i gang med at opdatere alle vores priser, så følg med her på siden og hold dig opdateret om prisen på din næste drømmebil.


Vil du vide mere?

Læs mere om indholdet i aftalen om ny registreringsafgift på Finans Ministeriets hjemmeside.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Kvinde får bilnøgler i bil

Bilpriser.dk: Leasing slår stadig køb

Bilpriser.dk har netop foretaget en analyse på de 26 mest solgte biler i Danmark, der viser, at leasing stadig slår køb.

Læs mere
Kvinde får overdraget bilnøgler

Tjen penge på din leasingbil

En ny ændring i FDMs og Finans og Leasings fælles privatleasingkontrakt, åbner nu op for, at du leje din privatleasingbil ud eller dele den med andre.

Læs mere