Kaya tester Volvo XC40

Kaya tester Volvo XC40

Kaya har været ude og prøvekøre den nye Volvo XC40 og giver i denne video et bud på, hvordan bilen i den bedste kombination af to verdner, kan bruges både på arbejde men også til store søndagsindkøb og andre private ærinder. Størrelsen giver nemlig mange muligheder og åbner op for helt ny måde, at tænke arbejde og privatliv sammen i sin næste bil.

Kaya’s højdepunkter: Rummelighed, stilet design, teknologi i top og et udmærket horn.

Se videoen og få indblik i hele turen, vi kan godt afsløre at det ikke er kedeligt at være på tur med Kaya!

Hos Privatleasing.dk kan du lease den nye Volvo XC40* og lade dig begejstre, præcis som Kaya, over rummeligheden og den gode plads. Oplev større frihed og sammensæt den bil der passer bedst til dine behov. Du får ligeledes service og forsikring med i aftalen og kan tilpasse aftalen løbende efter behov, hvis noget ændrer sig. Med blandt andet automatgear, nøglefri-start og Hill Start Assist giver Volvo XC40 den ultimative køreoplevelse.

Tag fat i os og hør om mulighederne for at sammensætte en aftale, som matcher dine behov på bedste vis.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Privatleasing.dk tester Mitsubishi Outlander PHEV

Privatleasing.dk har testet Mitsubishi Outlander PHEV

Frank fra Privatleasing.dk har prøvekørt Mitsubishi Outlander PHEV fra sit hjem til arbejde. Læs om hans køreoplevelse her.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere