Kaya tester Seat Arona

Kaya fra Privatleasing.dk testkører Seat Arona

Hvor mange situationer er der plads til i en SUV?

Seat Arona er i den mindre klasse, hvad angår SUV – men det gør den bestemt ikke mindre rummelig. Kaya er ude og teste pladsen og denne ”Med Kaya bag rattet” er en smule anderledes end de andre. Her bliver der nemlig brugt mere tid i bagagerummet og mindre bag rattet.

Det er ikke kun bilen der bliver testet, det er også Kaya – da hun blandt andet skal skille en barnevogn ad og finde plads til hunden Sako.

Se med og bliv klogere på, hvor meget en mindre SUV kan rumme – god fornøjelse!

Privatleasing af Seat Arona

Hos Privatleasing.dk kan vi tilbyde en attraktiv aftale med lav ydelse og fast bilbudget. Som Kaya påpeger i videoen, er Seat Arona en rummelig bil, med plads til mange af livets faser og situationer.

Bilen er også fantastisk at køre i og det betyder, at Seat Arona er den samlede pakke, for dig der vil have god plads og gode køreekenskaber på én gang.

Fritlagt rød SEAT Arona, årgang 2018

 

Tag fat i os ved spørgsmål eller hvis du vil høre om mulighederne for at sammensætte en aftale, som matcher dine behov på bedste vis.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere