Kaya tester Ford Focus ST-Line (special edition)

Kaya fra Privatleasing.dk testkører Ford Focus

Vinder af Årets Bil Danmark 2019…. Ja! Du hørte rigtigt. Vildt ikke?

Det er Kaya i hvert fald utrolig begejstret over, i denne udgave af ’Med Kaya bag rattet’.

Hun har fået lov til at prøvekøre Ford Focus ST-Line og give sin ærlige mening om både køreegenskaber, design og meget mere. Som vinder af Årets Bil Danmark 2019 skal man altså bestå en del prøver og det kræver meget af en bil at få den fornemme titel. Dette sætter Kaya fokus på, hvor hun blandt andet tester og diskuterer nogle af grundende til, at det lige var denne bil der vandt.

Ford Focus er i den grad en værdig vinder. Se hele turen og find ud af hvorfor!

Mere om Årets Bil i Danmark 2019

Få en mere detaljeret beskrivelse af dette års vinder, Ford Focus, som Kaya har prøvekørt. Er det gået din næse helt forbi, at der lige har været kåring af Årets Bil i Danmark 2019, kan du også læse op på det indledende felt af biler der var nomineret, der alle stod skarpt i konkurrencen. Det var dog Ford Focus der vandt overlegent.

Hvad kan du så privatlease?

Leaser du din bil hos Privatleasing.dk vil du opleve stor frihed, da du kan sammensætte præcis den bil der passer bedst til dine behov. Du får ligeledes service og forsikring med i aftalen og kan tilpasse aftalen løbende efter behov, hvis noget ændrer sig.

Se alle vores kampagner og privatleas din nye bil lige her

Tag fat i os ved spørgsmål eller hvis du vil høre om mulighederne for at sammensætte en aftale, som matcher dine behov på bedste vis.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere