Hvilken bil kører din nabo i?

Nabo kigger over væk

Det her er ikke en opfordring til at kigge ind over hækken – medmindre du selvfølgelig er rigtig gode venner med din nabo. Så må du gerne! Nej grunden til vi spørger, er fordi vi har været i gang med at undersøge, hvad der bliver leaset mest hos os – og det kunne jo være din nabo var en af dem. Læs med her og bliv klogere på, hvad der trender for tiden og hvad der muligvis skal være din næste bil.

Top 3 – de mest populære biler på siden

Vi har kigget på de biler, der bliver leaset mest hos Privatleasing.dk. Vi har lavet en Top 3 over de mest populære biler og gjort os nogle tanker om hvorfor.

Citroen C3 – den lille bybil

Denne bil er yderst populær og det giver også god mening, for her får du en god aftale og en skarp månedlig ydelse, og en bil der indeholder mere end man regner med. Den lille bybil er populær, fordi den får dig nemt fra A til B og du kan parkere alle steder uden de store problemer. Den er nem at manøvre rundt og du fylder ikke særlig meget, hverken på vejen eller i parallelparkeringen.

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond
Læs mere om Citroen C3 på vores kampagneside.

Denne B-klasse bil er blandt andet til dig, der bor eller færdes meget i byen, dig der ofte kører mange korte ture, ikke har behov for meget plads og måske dig der har brug for bil nummer to? Den lille bybil er også en økonomisk god bil, da de ofte kører langt på literen. Det er denne størrelse bil, vi oplever bliver mere og mere populær og som mange efterhånden leaser, når de besøger Privatleasing.dk.

”En lille bil er perfekt til mig!”

– hvis du sidder og tænker det lige nu, men ikke er til C3, så har vi også en anden mulighed. Mitsubishi Space Star er nemlig en komfortabel bybil med en god størrelse til de kompakte rum i byen og stadig med plads til fem personer.

Vi har været ude og teste Space Star, så hvis du vil vide en smule mere om denne bil, kan du se med på vores side, hvor vores kollega Kaya er ude og testkøre.

Honda Civic – en sporty makker på vejen

Honda Civic er også en populær bil hos os. Det kan vi godt forstå, for denne model har et sporty look, hvilket får den til at se skarp ud på vejen. Hvis der er noget vi kan se hitter, så er det assistent- og hjælpesystemer, der gør køreturen nemmere og mindre kompliceret. Derfor forstår vi også godt, at Honda Civic er en populær bil blandt vores kunder, for her får du adaptiv fartpilot, bagkamera og parkeringssensor.

Rød Honda Civic 4-dørs, årgang 2019, Rallye Red

”Ikke for lille og ikke for stor!”

Det var da heldigt – for det er nemlig lige det Honda Civic er. En mellemklasse bil der kan rumme lidt af hvert og samtidig få dig sikker fra A til B. Mellemklasse bilen er til dig, der ofte kører længere ture, har behov for mere plads og sætter pris på øget komfort.

Er Honda Civic for sporty til dig, så tag et kig på vores kampagne side, om der er noget der passer netop dig.

Peugeot 208 og 308 – leasing af brugt bil

På en 3. plads finder du vores Releasing-koncept. Her er to biler, der har det til fælles, at de begge er Peugeot, de har en lav førstegangsydelse og så er de brugte. Med Releasing får du en bil, der tidligere har været leaset ud til en anden kunde. Det betyder, at du ikke får en fabriksny bil, men du får til gengæld en bil med FMD-godkendt aftale, fast bilbudget og service inkluderet.

Peugoet 208 og Peugeot 308 SW, årgang 2064, til Releasing

Læs mere om Peugeot og Releasing.

”Jeg kan godt lide at få lidt ekstra bil for pengene!”

Perfekt – så er det en Peugeot 208 eller 308 du skal have fat i og det kan du lige her hos Privatleasing.dk. Ovenikøbet kan du få en leasingaftale, der passer perfekt til dig der ikke behøver en ny bil – men kan se fordelene og glæden ved at genbruge.

208’eren tilhører klassen ’den lille bybil’, som vi allerede har været inde på og 308’eren hører til mellemklassen, som vi ligeledes har haft fat i. Det betyder altså, at hvis du går efter leasing af brugt bil, ligesom mange andre, så får du her muligheden for at vælge om du vil have den lille bybil eller om du er mere til mellemklassen.

Det er jo i bund og grund den bedste kombination af alt det gode vi har været inde på i ovenstående – derfor en velfortjent og flot 3. plads!

Privatleasing.dk – tag os med på råd!

Hos Privatleasing.dk vil du opdage mange flere fordele – og det er ikke uden grund af naboen leaser hos os! Tøv ikke med at tage fat i os, hvis dette har fået dig til at drømme om din næste bil. Vi står klar til at rådgive og hjælpe dig videre i processen.

Var der ikke noget der fangede dig?

Se vores kampagnerKontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere