Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Grøn skovvej

Hvad skal du vælge - benzin, diesel eller el?


Af Kaya Strusshamn Berntsen, Privatleasing.dk


Det kan være et svært spørgsmål at svare på, hvis man ikke kender til de store forskelle. Det vil vi derfor forsøge at klarlægge i denne artikel og måske hjælpe dig på vej til at tage et billigere og grønnere valg.

 

En ny undersøgelse fra FDM viser nemlig, at hvis man går med tankerne om at anskaffe sig ny bil, kan der være store fordele ved, at gå efter en bil der skal lades og ikke tankes.
Ikke udelukkende på grund af et grønnere miljø, men elbiler og plug-in hybrider er faktisk også billigere at køre i. FDM har lavet en gennemgang af den samlede økonomi for fem sammenlignelige biler i mellemklassen. Gennemgangen viser, at med et kørselsbehov på 20.000 km om året er det billigst at køre i elbil, mens benzin er dyrest.

En af barriererne i forhold til at skifte til el- eller hybridbiler bunder i manglende information omkring, hvad det egentlig koster at køre i forhold til benzin og diesel. Det har derfor afholdt flere fra at vælge den nye teknologi til. Men det kan altså langt hen af vejen være billigere at køre med el. Det er ikke kun miljøet det kommer til gode, at køre Plug-in hybrid - det er også din økonomi.

 

Så hvad venter du på?

Læs hele undersøgelsen og se den samlede statistik over, hvad det koster at køre i de forskellige biler.

Privatleasing.dk kører med på den grønne bølge og har som noget helt nyt fået tre Plug-in hybridbiler med i sortimentet, som kan privatleases både til stor fordel for dig og miljøet. Når du privatleaser en Plug-in hybridbil hos os, får du en fast månedlig leasingydelse inklusiv service og en FDM godkendt aftale.

 

Se bilerne og læs mere om vores grønne kampagne.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Følg os på Facebook

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...