Hjælp dit barn godt i gang som bilist

Mor og datter smiler

Hos Privatleasing.dk introducerer vi nu konceptet Forældreleasing, der giver dig mulighed for at hjælpe dit barn godt i gang som bilist. Med Forældreleasing får dit barn en ny og driftssikker bil samt en attraktiv sammensat forsikring, der dækker unge mennesker allerede fra 18 år. Samtidig får dit barn mulighed for at optjene anciennitet ved skadefri kørsel, som kommer dit barn til gode, når de selv skal have en bil.

Tryghed og fleksibilitet

Vi oplever, at flere og flere unge har et stigende behov for øget fleksibilitet i deres transportmuligheder mellem studie/arbejde og hjem. Samtidig kan det være svært at finde bolig i de større studiebyer. Derfor kan Forældreleasing være et godt alternativ til forældrekøb af lejlighed, da dette er en billig måde at kunne hjælpe dit barn, mens de uddanner sig. Samtidig får du en fast månedlig ydelse, som er inklusiv service og forsikring.

Forældreleasing er altså en mulighed for dig til at hjælpe dit barn med at få en god start på voksenlivet.

Læs mere om Forældreleasing, forsikring og bilen her.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

To unge sidder og smiler med deres telefoner

Bliv boende hjemme og få egen bil

Slip for dyr studiebolig og få din egen bil, der giver dig fleksibiliteten til at komme til og fra studie eller arbejde.

Læs mere
Glad mand og kvinde kører i bil

Det er trygt at privatlease – slip for bekymringer om værditab

Hos Privatleasing.dk er vi nu klar med de første priser efter regeringens lovforslag om ændringerne i registreringsafgiften … og det er fortsat attraktivt at privatlease.

Læs mere