Forældreleasing – når det både skal komme dig og teenageren til gode!

Foraeldreleasing 1200X300

Kunne du godt skrive fritids-Taxachauffør på CV’et? Eller mangler bilen altid fra indkørslen, når du står og skal bruge den? Jo ældre børnene bliver – jo flere planer og aftaler får de. Nogle gange kan køreturene med de voksne børn være en god mulighed for at få indblik i deres nye travle liv. Men der kommer et tidspunkt, hvor friheden i at sende de små fugle ud på egne vinger, er mere end tiltrængt. Vi har derfor skabt Forældreleasing til både dig og din voksne teenager.

Hjælp dem godt i gang (og hjælp dig selv)

Er der nogle i husstanden, der lige er fyldt 18? Så er det nu, du skal overveje om dette kunne være den perfekte løsning for jer. Med konceptet Forældreleasing kan du nemlig give din voksne teenager muligheden for, at tage ansvar for både sig selv og en bil. Der er stor læring i at have egen førerret og jo mere de kommer på vejen, jo bedre og sikrer bilister bliver de. Så du gør også dem en tjeneste – derudover vil du føle friheden skylle ind, når du ikke længere skal hente og bringe i tide og utide. 

Kører du teenager-taxa?

Måske kender du det – fredagen nærmer sig og din 18-årige er kommet hjem med weekendens planer og går sig klar til fremlægning. ”Hvis du kan hente mig hos Simon fredag kl. 16, så passer det med at jeg kan nå hjem til Signe til kl. 17 og så er vi nok færdige omkring kl. 23 og hvis du samler mig op hos Anton i stedet, så er vi ikke så langt fra Kaspers fest – skal nok love jeg er klar til at blive hentet inden kl. 05.00 fra Kasper”

Har du hørt den smøre før, eller noget der ligner? Vi har skabt Forældreleasing til dig der gerne vil have weekenderne for dig selv og opleve mere fleksibilitet. Din teenager vil opleve det samme! Hvis de selv har bil, vil de kunne køre frem og tilbage og have ansvaret for deres egen bil og deres eget liv… (og er det kørsel i forbindelse med fest, er det selvfølgelig uden alkohol!). Det er god træning til at gå fra voksen teenager til bare voksen.

Er bilen hele tiden væk, når du skal bruge den?

De har ikke brug for din hjælp til at blive kørt rundt? – de tager da bare bilen selv!
Det eneste problem er, at når du selv skal bruge bilen, så er den pludselig væk. Så den frihed du troede du havde, fordi du slap for at køre din voksne teenager rundt til fester og aftaler, som de andre forældre, – den havde du alligevel ikke! For nu sidder du der og ved ikke om du skal gå eller tage bussen ned for at handle. Med Forældreleasing har vi sørget for, at du kan have din bil helt for dig selv. 

Vi dækker din teenager helt ind!

… ikke i bobleplast, men i en sammensat forsikring, der dækker unge mennesker allerede fra 18 år.
På den måde er der mulighed for, at de kan optjene anciennitet ved skadefri kørsel, allerede fra 18 års alderen og kan dermed hurtigere blive elite bilister. Læs om forsikringen her.


Få hele pakken

Privatleasing.dk har sammensat et koncept, hvor der er tænkt på det hele – hvilket betyder, at du kan få mere bil for pengene og stadig opleve alle fordelene, der følger med eller kan tilvælges.

Har du spørgsmål til konceptet eller generelt omkring privatleasing, så er vi klar til at hjælpe dig videre.


Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere