Familieleasing – når sikkerheden skal være i top og pladsen skal være god

Familie kører trygt i bil og smiler

Tryghed, fleksibilitet og ingen bekymringer er vigtige nøgleord i en hverdag, hvor familien er i højsædet og tingene skal gå stærkt og koordineres rigtigt. En familie kan være sammensat på mange måder og det kan en leasingaftale også. Vi har derfor skabt konceptet Familieleasing, så du ikke skal bekymre dig om bil, men kan fokusere din energi på familien.

Kører du altid rundt med bilen fyldt op?

Uanset om det er dine egne børn, bonusbørn, veninder fra klassen eller venner fra fodboldholdet, så er man som børnefamilie ofte mange, der skal afsted på én gang. Bilen skal pakkes godt og hvis alle har en taske med, så kan det være et helt puslespil at få pladsen til at gå op.

Udfordringen starter ofte allerede, når alle skal ud til bilen – larm, forvirring og ”hvor er min iPad??” fylder hele indkørslen. Når du endelig har fået alle ud af huset, så skal der helst ikke opstå for mange udfordringer i bilen.

 

Spiller beskyttergenet en stor rolle i dit familieliv?

Beskyttergenet har vi alle i højere eller mindre grad – det er ren instinkt, at vi vil beskytte dem vi holder af. Når der kommer børn i familien, bliver genet ofte forstærket. Derfor har vi sørget for biler, der er ekstra sikre at køre i med god robusthed.

Udover biler der er nøje udvalgt – har vi også i samarbejde med Tryg Forsikring, udviklet en forsikringspakke, der beskytter dig mod uforudsete omkostninger, når du privatleaser din bil. Udover ansvarsforsikring og kaskoforsikring, får du også frontrudedækning, fejltankning, nøgledækning og førstegangsydelsesdækning.

Du kan læse mere om den attraktive og udvidede forsikring her.

Er der flere på vej?

Et barn kan hurtigt blive til flere og en lillebror eller lillesøster kan hurtigt melde sin ankomst. De første år skal der være plads til barnevogn, klapvognen, højstolen, pusletasken eller noget helt andet udstyr, der fylder.

Det kan også gå den modsatte vej og måske er der pludselig ikke behov for så meget plads, fordi der ikke længere er behov for en masse oppakning – og så er det bedre at skalere ned igen.

Derfor har vi ligeledes skræddersyet Familieleasingkonceptet, så der er plads til at behovene ændrer sig. Det betyder, at du får fleksibilitet i din aftale og kan tilpasse den løbende, hvis din families behov ændrer sig.

Én samlet løsning giver færre bekymringer

Uanset hvor mange I er og hvor meget der skal holdes styr på, så er der ikke noget bedre, end når det hele er samlet i én løsning. Med Familieleasing får du overskuelig biløkonomi og fast bilbudget, så du ikke skal bekymre dig om en masse separate regninger og udgifter på bil, forsikring og service. Det hele er samlet og overskueligt!

Tilvælger du dækaftale, får du en bekymring mindre, da du ikke skal bruge tid på at finde, købe og opbevarer dæk, alt efter hvilken aftale du vælger. Kør blot bilen til dækcenteret til den bookede tid og de klarer dækkene for dig. Og det hele er med i den månedlige ydelse.

Med Familieleasing får du altså både fleksibilitet og god tid med familien – uden fokus på så meget andet.

Biler der passer til konceptet

Hos Privatleasing.dk er vi eksperter indenfor biler og vi har sørget for, at vores koncepter indeholder præcis de biler, der passer bedst til det pågældende koncept. Derfor har vi med Familieleasing, både samlet nogle rummelige og store biler, men også de biler der kan rumme den mindre familie eller når du ikke længere er afhængig af at have både barnevogn og lift med. Vi har sørget for, at det er biler, hvor der er tænkt ekstra meget over både sikkerhed og god plads.

Få hele pakken

… når du vælger et af vores koncepter. Her har vi nemlig skræddersyet løsninger, som passer til forskellige behov. Typisk betyder det, at du får en privatleasingaftale inklusiv forsikring og / eller flere kilometer samt en bil, som matcher dit behov.

Vi har tænkt på det hele, så du kan koncentrere dig om familien og skabe de bedste minder. Har du spørgsmål til konceptet eller generelt omkring privatleasing, så er vi klar til at hjælpe dig videre.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Mand overdrager nøgler fra bil med kvinde i

Privatleasing med 'Tryghed' som nøgleord

Du har måske hørt skrækscenarier om privatleasing. Men med leasingaftale hos Privatleasing.dk er der ingen grund til bekymring ved aflevering af din bil.

Læs mere