Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Mange tak for din besked. Vi kontakter dig hurtigst muligt!
Det er fortsat attraktivt at privatlease efter regeringens lovforslag om ændringerne i registreringsafgiften

Det er trygt at privatlease – slip for bekymringer om værditab


Af Sidse Norre, Privatleasing.dk


Når du skal have ny bil, kan overvejelserne være mange. Fx hvilke fordele er der ved lease frem for at købe – og omvendt? Og i disse dage kan spørgsmålene omkring de nye afgiftsregler bidrage ekstra til overvejelserne. Hos Privatleasing.dk er vi nu klar med de første priser efter regeringens lovforslag om ændringerne i registreringsafgiften … og det er fortsat attraktivt at privatlease.

Undgå værditab

Regeringens lovforslag ligger op til, at afgiften sænkes for de fleste personbiler. Men usikkerheden omkring værdien af nye biler kan ligge i, hvad der sker ved næste omlægning af registreringsafgiften. Sænkes registreringsafgiften yderligere, kan du opleve endnu et værditab på din bil, hvis du vælger at købe din nye bil.

Vælger du at privatlease, undgår du netop usikkerheden omkring værditabet i bilen. Ved aftalens udløb afleverer du blot bilen og du slipper dermed for bekymringerne. Samtidig får du et gennemskueligt bilbudget med en fast månedlig ydelse, hvilket gør, at du altid kender dine udgifter til bilen.

Dine fordele hos Privatleasing.dk

Når du privatleaser hos os, får du desuden mulighed for at tilvælge en attraktiv forsikring, som giver dig fuld tryghed gennem hele leasingperioden. Du kan også vælge brændstofkort, så du får rabat hver gang du tanker.

Vi har derudover udviklet en app ”Min bil – leasing med overblik”, så det er let at være kunde hos Privatleasing.dk. Her får du det fulde overblik over din leasingaftale, og du har mulighed for at tilpasse aftalen til dine behov. Det betyder bl.a. at du kan tilkøbe flere kilometer, hvis dit kørselsbehov ændrer sig, ligesom du har mulighed for at forlænge din aftale, hvis du har brug for at køre i bilen i en længere periode.

Desuden får du altid en FDM godkendt leasingaftale, når du privatleaser hos Privatleasing.dk – det er trygt.

Vi hjælper dig på vej

Har du spørgsmål om privatleasing, eller går du med overvejelser om at privatlease din næste bil, så tag kontakt til os. Vi hjælper dig godt på vej.

 

Privatleasing.dk
- kør bare -

 

Kontakt os

Fornavn *

Efternavn *

E-mailadresse *

Telefonnummer

Evt. besked

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Citroenc4cactus

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...