Bliv boende hjemme og få egen bil

To unge sidder og smiler med deres telefoner

Er du træt af at vente på bussen eller toget, når du skal til og fra dit studie eller arbejde? Nu kan du få din egen bil og få mere fleksibilitet i din transport. Hos Privatleasing.dk introducerer vi nu konceptet Forældreleasing, hvor du får en ny og driftssikker bil. Samtidig får du en forsikring, som er målrettet unge mennesker allerede fra 18 år. Gennem forsikringen har du mulighed for at optjene anciennitet ved skadefri kørsel, som kommer dig til gode den dag, du skal have din egen bil.

Det er en fordel at blive boende hjemme

Det kan være svært, og ikke mindst dyrt, at finde bolig i de større studiebyer. Derfor kan det være en fordel at blive boende hjemme og i stedet få din egen bil, der giver dig fleksibiliteten til at komme til og fra studie eller arbejde. Således kan du nyde fordelene ved stadig at bo hjemme samtidig med, at dine forældre måske også kan drage nyttet af din hjælp med kørselsærinder – fx til indkøb eller til at hente og bringe dem, når de skal i byen.

Forældreleasing er altså en fordel for både dig og dine forældre.

Læs mere om Forældreleasing, forsikring og bilen her.Kontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Mor og datter smiler

Hjælp dit barn godt i gang som bilist

Hos Privatleasing.dk introducerer vi nu konceptet Forældreleasing, der giver dig mulighed for at hjælpe dit barn godt i gang som bilist.

Læs mere
Ung kvinde stiger ind i bil

Må en 17-årig køre en privatleasingbil?

Svaret er ja. Nye regler betyder, at 17-årige med kørekort kan føre en bil i følgeskab med ledsager.

Læs mere