Aflevering af din leasingbil

Tjek af bildæk via tablet

Bekymringen om en stor efterregning kan afholde nogen fra at lease deres bil. Men denne bekymring behøver ikke være nødvendig.

Mange kan have en bekymring om store efterregninger, når man skal aflevere sin leasingbil, hvilket kan afholde nogen fra at lease deres bil. Men denne bekymring behøver ikke at være berettiget. FDM har lavet en undersøgelse på 771 tilbageleveret leasingbiler, der viste, at kun omkring en fjerde del fik en ekstraregning på 5.000 kr. ved tilbagelevering. Cirka halvdelen måtte af med et mindre beløb og den sidste fjerde del undgik helt ekstraregning.

"Samtidig kan du på mange måder selv afhjælpe at få en stor efterregning," fortæller Allan Skytte Christensen, der er forbrugerøkonom hos FDM.*

Tommelfingerregler når du afleverer din leasingbil

Han ridser en række tommelfingerregler op:

  • Behandl bilen, som var den din egen
  • Sørg for at vaske og støvsuge bilen jævnligt
  • Får bilen småridser, kan du overveje at få dem poleret op inden aflevering
  • Sørg for, at bilen er vasket og støvsuget lige inden, den afleveres
  • Ved større skader på leasingbilen, er det vigtigt, at du undersøger, om din forsikring dækker og i så fald få anmeldt og udbedret skaden inden, bilen leveres tilbage

Bilen gennemgås af uafhængig 3. part

Når du leaser din bil hos Privatleasing.dk, bliver den gennemgået af en uafhængig 3. part, der udarbejder en afleveringsrapport med billededokumentation inden aflevering. På den måde er du sikret en fair og objektiv behandling. Du har selv mulighed for at være til stede ved gennemgangen, så du kan se, hvordan afleveringsrapporten bliver udarbejdet - og du får hurtigt besked om vurderingen af eventuelle skader på bilen.

Ønsker du at have fuld tryghed i leasingperioden, kan du desuden tegne en afleveringsforsikring som, ud over almindelig ansvars- og kaskodækning, inkluderer en unik afleveringskasko, som sikrer dig mod uforudsete omkostninger.


* https://finans.dk/live/privatokonomi/ECE8944586/leasingkunder-glemmer-ubehagelig-ekstraregningKontakt Privatleasing.dk på

Telefon 89 89 51 40 eller e-mail: salg@privatleasing.dkLæs andre relevante nyheder

Kvinde får bilnøgler i bil

Bilpriser.dk: Leasing slår stadig køb

Bilpriser.dk har netop foretaget en analyse på de 26 mest solgte biler i Danmark, der viser, at leasing stadig slår køb.

Læs mere
Pressemeddelelse fra FDM og Finans og Leasing

Når du privatleaser, får du økonomisk tryghed

Få en FDM-godkendt kontrakt og fast bilbudget, når du privatleaser hos os.

Læs mere