Årets julegave

Nabo kigger over væk

Er du i tvivl om, hvad du skal give din partner i julegave, kører dine forældre rundt i et gammel skrog eller har du bare én i dit liv, der virkelig fortjener at blive forkælet? Eller måske skal det være en ”fra mig til mig”-gave? Så forslår vi en bil med leasingaftale! Måske lidt svært at pakke ind og lægge under træet, men vi er sikre på, at det vil glæde modtageren, uanset om den er pakket ind eller ej. Vi har samlet 3 biler, der har været ekstra populære i løbet af året. Læs med her og bliv inspireret til lidt jule(bil)shopping.

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond

Mazda 2 - den lille og smarte

Mazda 2 kan lidt af hvert og med det nye design, vil du ikke være i tvivl om, at det er en bil, der har meget at byde på, når den kommer susende rundt om hjørnet.

Den er dynamisk, fuld af køreglæde og dermed også det perfekte udtryk på vejen. Selvom den er kompakt udefra, er den overraskende rummelig indvendigt. En voksen mini-bil hvor både design og komfort er i fokus. Her får du en kompakt, sportslig og sjov bil at køre i.
Se mere om bilen og vores privatleasingkampagne her

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond

Honda Civic – den sportslige  

Med Honda Civic får du en bil, hvor ydeevne og effektivitet er i komplet harmoni. Honda Civic ser både skarp og sporty ud på vejen, og når du sidder bag rattet. Du sidder dybt nede i Civic, men du sidder også godt med god afstand til rattet og mulighed for strakte ben. Rent designmæssigt er den nydesignede udgave, som du finder på vores side er mere sofistikeret, mens den stadig bevarer sit slanke og sporty look.

Der følger kvalitet med denne bilmodel, og designet er nytænkende både inde såvel som ude. Honda Civic er bygget til at køre, og den skaber en topklasse køreoplevelse for alle i bilen.
Se mere om bilen og vores privatleasingkampagne her

Fritlagt Citroën C3, årgang 2016, i farven Grøn Almond

Volvo V60 – den sikre

BusinessBilen 2019 – blandt andet på grund af den ergonomiske førerstilling, god plads, meget værdi for pengene og sit smukke design. Her får du en alsidig stationcar med stor bagagerumskapacitet og ergonomiske sæder. Den er skabt til hverdagens praktik og de lange ture.  

Grunden til at Volvo V60 er den sikre mulighed – er ikke kun fordi, at vi ved, at alle ville blive glade for den. Det er også fordi, at sikkerheden er i fokus. Bilen er udstyret med en sikkerhedspakke, der blandt andet indeholder avanceret nødbremse, der opfanger mennesker og store dyr. Der medfølger ligeledes e-Call, IntelliSafe funktioner og City Safety. En bil med sikkerheden i top, hvor du kan komme trygt fra A til B.
Se mere om bilen og vores privatleasingkampagne her

 


Hvorfor privatleasing?

Med privatleasing kan du slippe for bekymringer om værditab, du kan skifte bilen oftere og med Privatleasing.dk kan vi endda også tilbyde fast bilbudget og dermed det fulde overblik over de månedlige udgifter, der følger med aftalen. Det vil sige, at hvis du enten alene eller sammen med andre, vælger at give en leaset bil i julegave, så kan der ikke opstå uforudsete regninger eller overraskelser efterfølgende. Læs mere om, hvorfor privatleasing kan være en rigtig god ide – også i julegave!

Privatleasing.dk

Privatleas online og uden problemer på vores hjemmeside – eller tag fat i os, hvis du har brug for råd og vejledning. Telefon: 89 89 51 40 eller mail: salg@privatleasing.dk. Det eneste vi ikke kan hjælpe med, det er indpakningen! God jul.


Læs andre relevante nyheder

Læs hvor få klik der er mellem dig og din næste leasingbil

Få klik mellem dig og din nye bil

Vi har gjort det endnu nemmere at privatlease din næste bil! For at vise dig hvor nemt det er, har vi samlet forløbet i nogle enkle trin.

Læs mere
Forårsklargøring af bilen ved rengøring

Derfor skal du privatlease

"Hvorfor skal jeg privatlease?" - er det et spørgsmål du ofte stiller dig selv? Vi giver dig svarerne i denne artikel.

Læs mere