Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Få et indblik i de kommende biler du kan se på landets veje, da Privatleasing.dk var med på bilmesse

På bilmesse i Frankfurt med Privatleasing.dk


Af Rolf Jespersen, Privatleasing.dk


Fra den 14. til den 24. september blev det 67. IAA afholdt i Frankfurt, den største bilmesse i verden. Med "største" mener vi største. På den ca. 230.000 kvadratmeter store bilmesse var der opstillet 1.100 udstillinger, med rødder i 39 lande, for de knap 950.000 besøgende, der strømmede igennem i løbet af de ti dage.

Læg dertil 219 verdenspremierer af bl.a. nye biler, hvilket gør det til et rent bilmekka for bilentusiaster og -nørder. Og Privatleasing.dk var naturligvis med.

Et stort fokusområde på messen var SUV-bilerne, der spænder fra den kompakte mellemklasse til de større og mere luksuriøse. Der blev ligeledes brugt en god portion energi i de hurtige GTi-biler og de fantastiske konceptbiler, hvor bilmærkerne rigtigt kunne slippe hæmningerne.

Teknologien i bilerne var i det hele taget et populært omdrejningspunt på messen, hvor især sikkerhed og optimering af køreoplevelsen var markant. Hybridteknologien arbejder mange af mærkerne også hen imod, hvor flere af dem kunne præsentere nye hybridmodeller.

Messen bød på rigtig mange spændende muligheder, og her ser du et lille udsnit af nogle af de biler, der blev præsenteret.

 


Kontakt os

Har du brug for hjælp til at finde din næste drømmebil, så kontakt os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Citroenc4cactus

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...