Spørgsmål til glasskade

Har du fået et stenslag i ruden? Vi samarbejder med Carglass, som giver dig en række fordele, når du anvender dem til reparation af glasskader.

Hov, overvejer du blot at privatlease og mangler svar på et spørgsmål?
Så kan du med fordel gå til sektionen, hvor vi besvarer de ofte stillede spørgsmål om glasskader, vi får fra folk der overvejer at privatlease deres næste bil.

Er reparation af stenslag og andre glasskader en del af leasingaftalen?

Nej, reparation af stenslag og andre glasskader er ikke en del af leasingaftalen. Tag kontakt til dit forsikringselskab og undersøg, om din bilforsikring dækker reparation af stenslag og andre glasskader.

Få i første omgang stenslaget dækket til, så der ikke kommer vand eller snavs i hullet. Dæk skaden med rudeplaster, et gennemsigtigt klistermærke eller tape.

Dernæst skal du få den repareret hurtigst muligt, så skaden ikke udvikler sig. Vi anbefaler Carglass, som vi samarbejder med. Du kan booke en tid til reparation af glasskaden her.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål?

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Udfyld blot denne formular med din mailadresse og dit spørgsmål, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.