1. Forside
  2. / Koncepter
  3. / Premium aftale

Premiumaftale - den komplette privatleasingpakke

Er du også all inclusive typen? Elsker du at gå all in? Så er Premium leasing lige noget for dig. Med vores komplette Premium leasingpakke har vi tænkt på det hele, så du ikke behøver at gøre det. Nemmere bliver det ikke.

Vores Premium leasing indeholder:

Serviceaftale

Du skal ikke bekymre dig om uforudsete omkostninger, når bilen skal til service.

Grøn ejerafgift inkluderet

Vi sørger for at din grønne ejerafgift bliver betalt.

Ultimativ forsikringspakke fra Tryg

Med denne forsikring er du dækket helt ind i hele din leasingperiode. Forsikringspakken indeholder bl.a. ansvarsforsikring, kaskoforsikring, afleveringsforsikring og meget mere. Du kan finde alt om vores forsikringspakke fra Tryg i vores Find Svar-univers.

Gratis kilometerskift

Du får mulighed for at skifte antallet af kilometer i din leasingaftale kvit og frit én gang hvert år i den periode, din leasingaftale varer.

Dækaftale

Når du kører mange kilometer, slider du automatisk mere på bilens dæk. Derfor har vi sørget for, at denne fordelagtige dækaftale – med både sommer- og vinterhjul - er en del af vores premiumaftale. På den måde kan du kvit og frit få nye hjul på bilen, når den trænger til det. Læs mere om dækaftalen i vores Find Svar-univers.

Er Premium leasing noget for dig?

Det forstår vi godt. Når du vælger Premium leasing hos os, får du den ultimative leasingoplevelse. Derfor er denne pakke perfekt til dig, der ikke vil gå på kompromis med tryghed, kvalitet og fleksibilitet.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.