1. Forside
  2. / Koncepter
  3. / Pendlerleasing

Pendlerleasing - Til dig, der altid er på farten

Rigtig mange af os pendler til og fra arbejde hver dag. Er du en vaskeægte pendler? Det betyder dog ikke, at du ikke kan privatlease en bil til dine behov. Se nu bare her:

Vi har lavet en fordelagtig pendlerleasing-pakke til dig, der er på farten, så du trygt kan læne dig tilbage i din leasingbil og nyde hver eneste kilometer. For at benytte dig af pendlerleasing-tilbuddet, skal du vælge min. 25.000 årlige kilometer til din leasingaftale.

Pendlerleasing-pakken indeholder:

Dækaftale

Når du kører mange kilometer, slider du automatisk mere på bilens dæk. Derfor har vi sørget for, at denne fordelagtige dækaftale – med både sommer- og vinterhjul - er en del af vores pendlerleasing. På den måde kan du kvit og frit få nye hjul på bilen, når den trænger til det. Læs mere om dækaftalen i vores Find Svar-univers.

5.000 GRATIS kilometer i din aftale

Med alle de kilometer, du lægger bag dig i din leasingbil, synes vi, du skal have en bonus. Vælger du pendlerleasing, smider vi 5.000 km oveni i din leasingaftale helt gratis. (De 5.000 km lægges oveni din samlede leasingaftale, og ikke oveni dine km pr. år).

Gratis kilometerskift

Du får mulighed for at skifte antallet af kilometer i din leasingaftale kvit og frit én gang hvert år i den periode, din leasingaftale varer.

Er du klar til at pendle?

Med vores pendlerleasing-pakke får du ekstra mange fordele i din leasingperiode. Vi ved, at komfort og tryghed betyder meget for alle, der pendler hver dag, og derfor har vi også mange biler med komfort i højsædet (og ikke mindst førersædet 😉) i vores biludvalg.


Og husk: Hos Privatleasing.dk kan du vælge helt op til 40.000 årlige km i din leasingaftale.

Bsk1

Spørgsmål til bil eller leasingaftale?

Er der opstået spørgsmål undervejs? Er du i tvivl om, hvilken bil, du skal vælge? Kontakt os, så vi kan hjælpe dig i retningen af din nye privatleasingbil.