Du er nu logget ind, og vil modtage personlig vejledning om privatleasing og valg af bil pr. mail eller telefon.

Jan Lang fra Bilbasen.dk forudser en større efterspørgsel og derfor flere tilbud på privatleasing-markedet

Danskerne privatleaser fortsat

Arkiveret nyhed

Af Sidse Norre, Privatleasing.dk


Privatleasing har for alvor fået tag i de danske bilkøbere. Kigger man på privatleasingtilbud på det danske marked i dag, er udbuddene større end nogensinde før. Privatleasing er i dag også et helt normal et produkt for bilforhandlerne at tilbyde bilkøberne og helt konkret kan man nu privatlease en personbil fra omkring 1.500 kr. om måneden.


"Det er min vurdering, at forbrugerne vil se endnu flere tilbud fremadrettet sammenlignet med de forgående år og den øgede konkurrence vil helt sikkert bringe flere og bedre tilbud med sig", vurderer bilekspert på Bilbasen.dk Jan Lang.

Udviklingen inden for privatleasing taler sit eget tydlige sprog – alene i 2015 blev der privatleaset over 18.500 personbiler i Danmark, hvilket er en vækst på næsten 50 % sammenlignet med 2014.

Hvorfor vælger danskerne at privatlease?
Den stigende tendens skal findes i, at danskerne i dag ønsker at have et økonomisk overblik over, hvad de har til rådighed af budget til bil – og herefter findes det bedste tilbud. Privatleasing gør det gennemskueligt at have bil, da omkostningerne er faste og nemme at afkode og forholde sig til – man får altså ingen uforudsete udgifter. Samtidig får man glæde af fordelene som service, der er inkluderet i den månedlige leasingydelse og intet værditab på bilen når, man privatleaser, ligesom man har mulighed for at tilvælge fx forsikring og vejhjælp, som giver udvidet tryghed. Privatleasing vil formentlig forsætte sin fremgang så længe, at tilbuddene matcher forbrugernes behov, forudser Jan Lang.

"Danskerne er kræsne og bevidste bilkøbere. Det er dog min overbevisning, at leasingselskaberne forsat vil finde frem til nogle attraktive leasingtilbud, som også i de kommende år, vil tiltrække mange forbrugere", siger Jan Lang.

Kontakt os

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Tlf.: 89 89 51 40
Mail: salg@privatleasing.dk

Citroenc4cactus

Følg os på Facebook, og vær en af de første til at få nyt om privatleasing og attraktive kampagnebiler.


Læs mere
Er du på udkig efter ny bil?
Så log ind og lad os hjælpe dig på vej...